Kosmetika

Aromatica Dětský prsní balzám od 1 roku 30 ml

Značka: AROMATICA

Přírodní balzám s rostlinnými silicemi z borovice, tymiánu, levandule a eukalyptu. Je určený k jemné masáži hrudníku a zad, která vede k prohřátí pokožky a uvolnění obsažených silic.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Aromatica Dětský prsní balzám od 1 roku 30 ml

50091827

Úvod

Přírodní balzám s rostlinnými silicemi z borovice, tymiánu, levandule a eukalyptu. Je určený k jemné masáži hrudníku a zad, která vede k prohřátí pokožky a uvolnění obsažených silic. Aromatica Dětský prsní balzám od 1 roku obsahuje šetrný masťový základ z BIO kokosového tuku, BIO bambuckého másla a kvalitních za studena lisovaných olejů. Přípravek je šetrný k jemné dětské pokožce, neobsahuje syntetická barviva ani parfémy. Certifikovaná přírodní kosmetika.

Výsledek:

  • vhodný k masáži hrudníku a zad
  • masáž balzámem prohřívá pokožku
  • obsahuje silice z borovice, tymiánu, levandule a eukalyptu

Složení

Kokosový tuk BIO, bambucké máslo BIO, včelí vosk, makadamiový olej lisovaný za studena, meruňkový olej lisovaný za studena, cetylstearylalkohol, vitamin E acetát, esenciální olej z borovice, esenciální olej z tymiánu, esenciální olej z levandule BIO, eukalyptový olej.


Použití

1-2x denně naneste tenkou vrstvu na čistou a suchou pokožku hrudníku a zad. Proveďte lehkou masáž a poté překryjte vzdušným oděvem. Vhodné i k jemné masáži chodidel.


Upozornění

Neaplikujte na zpocenou pokožku. Místa aplikace ponechejte vzdušná.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.