Kosmetika

Aromatica Dětské šlehané BIO bambucké máslo 200 ml

Značka: AROMATICA
5.0

Sametově jemný balzám pro citlivou pokožku vhodný již od narození. S Aloe vera, mandlovým a makadamovým olejem. Hydratuje a zvláčňuje pokožku a podporuje její regeneraci.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Aromatica Dětské šlehané BIO bambucké máslo 200 ml

50115053

Úvod

Sametově jemný balzám s Aloe vera i pro tu nejcitlivější dětskou pokožku. Aromatica Dětské šlehané BIO bambucké máslo je vyrobeno ze surovin vysoké kvality. Bambucké máslo hydratuje a zvláčňuje pokožku a podporuje její regeneraci. Je obohaceno o mandlový a makadamový olej a našleháno do pěnové konzistence, takže se snadno roztírá. Mandlový olej je vhodný pro péči o suchou a citlivou pokožku i o pleť se sklony k červenání, svědivosti či olupování. Makadamový olej obsahuje vitamin E, který má antioxidační účinky a podporuje obnovu pokožky. Přípravek udržuje pokožku dlouhodobě hydratovanou a zároveň ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Balzám je dermatologicky testován a je vhodný pro děti již od narození.

Výsledek:

  • hydratuje a zvláčňuje pokožku
  • přispívá k regeneraci pokožky
  • chrání pleť před nepříznivými vlivy
  • vhodné pro suchou a citlivou pleť
  • jemná konzistence se snadno roztírá

Složení

Bambucké máslo BIO, mandlový olej lisovaný za studena, za studena lisovaný olej z makadamových ořechů, slunečnicový olej, extrakt z aloe kapské, vitamin E.


Použití

Jemně vtírejte do pokožky celého těla dle potřeby. Balzám se nejlépe vstřebává po koupeli.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.