Kosmetika

La Roche-Posay Effaclar Ultra koncentrované sérum 30 ml

Produktová řada: Effaclar
5.0

La Roche-Posay Effaclar Ultra koncentrované sérum obsahuje komplex 3 kyselin + niacinamid. Působí proti nedokonalostem pleti a skvrnám po akné. Eliminuje póry.

Akce 3 za 2 Při nákupu 3 produktů značky La Roche-Posay v libovolné kombinaci získáte nejlevnější produkt za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

935
Doprava zdarma

O produktu: La Roche-Posay Effaclar Ultra koncentrované sérum 30 ml

50122511

Úvod

Intenzivní péče o pleť se sklonem k akné. La Roche-Posay Effaclar Ultra koncentrované sérum obsahuje komplex 3 kyselin + niacinamid pro společné působení proti nedokonalostem pleti a stopám po akné. Kyselina salicylová uvolňuje nahromaděný maz a redukuje černé tečky. LHA intenzivně vyhlazuje povrch pleti bez diskomfortu. Kyselina glykolová podporuje obnovu buněk. Sérum je nekomedogenní. Má rychle se vstřebávající texturu a nelepivý finiš. Parfemace přípravku souvisí s jeho účinností a po nanesení rychle mizí. Redukuje černé tečky a vyhlazuje povrch pleti.

Prokázaná účinnost

Klinická studie, 51 subjektů, 4 týdny používání: Zmírňuje vznik nedokonalostí pleti až o 45 %, redukuje černé tečky až o 21 % a stopy po akné až po 49 %. Pleť vypadá jako obnovená.

Hlavní vlastnosti:

  • přes noc pleť pociťuje větší hebkost, hydrataci a komfort
  • redukuje černé tečky a stopy po akné
  • zmatněný finiš, den po dni

Použití

Před použitím protřepejte. Večer aplikujte na celý obličej. Přes den používejte společně s přípravkem fotoprotekce (SPF ≥ 15). Při aplikaci se vyhněte okolí očí. Jde o aktivní přípravek, v případě diskomfortu oddalte jednotlivé aplikace.


Upozornění

Tento přípravek může způsobovat větší citlivost pleti na slunce. V případě zasažení očí důkladně vypláchněte dostatečným množství vody.

*Klinická studie, 51 subjektů, 4 týdny používání.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.