Dentální hygiena

Bio-Min F zubní pasta pro citlivé zuby s fluoridy 75 ml

Značka: BIO-MIN

Zubní pasta na citlivé zuby s obsahem fluoridů. Poskytuje dlouhodobou ochranu před kyselými potravinami a nápoji a chrání před zubním kazem.

219

Cena za 100 ml: 292,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Bio-Min F zubní pasta pro citlivé zuby s fluoridy 75 ml

50121146

Úvod

Zpevnění a ochrana Vašich zubů. Zubní pasta BioMin F pomáhá zbavit zuby citlivosti, remineralizuje zubní sklovinu a chrání před zubním kazem. Unikátní patentované složení umožňuje pomalé uvolňování iontů vápníku, fosfátů a fluoridů, které na povrchu zubů vytváří ochrannou minerální vrstvu (fluoroapatit). Ten díky polymeru přilne k zubní sklovině a fluoridy jsou tak uvolňovány ještě 12 hodin po aplikaci. Postupné uvolňování fluoridových iontů je velmi důležité pro prevenci zubního kazu. Pasta se hodí také pro čištění zubů ihned po konzumaci kyselých nápojů či jídel, protože nízké pH urychluje reakci iontů a uvolňování fluoridů a fosfátů. Je určena pro dospělé a děti od 7 let.

Hlavní vlastnosti:

  • zpevňuje zubní sklovinu
  • snižuje citlivé reakce na horké a studené stimuly
  • neutralizuje kyseliny
  • chrání před zubním kazem až 12 hodin
  • obsahuje fluoridy, maximálně 530 ppm
  • RDA 68

Použití

Pro zpevnění, opravu a ochranu vašich zubů, používejte zubní pastu BioMin F pravidelně. Čistěte zuby 2 x denně po jídle. Po vyčištění zubů nechte pastu působit alespoň 30 sekund a poté vyplivněte. Nevyplachujte ústa vodou. Pečlivě uzavřete tubu víčkem!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.