Dentální hygiena

GUM BI-DIRECTION ULTRA 1,2 mm ISO 3 mezizubní kartáčky 6 ks

Značka: GUM
5.0

Mezizubní kartáčky s revoluční technologií, která pouhým posunutím mění úhel čištění. Pro dokonalé vyčištění mezizubních prostor kdykoliv během dne.

139
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: GUM BI-DIRECTION ULTRA 1,2 mm ISO 3 mezizubní kartáčky 6 ks

50121148

Úvod

Revoluční mezizubní kartáčky s unikátním držátkem s jednoduchým mechanismem. Pouhým posunutím změní úhel samotného kartáčku ze 180 ° na 90 ° stupňů a umožní tím jednodušší a efektivnější odstranění nečistot v mezizubních prostorech. Používáním mezizubních kartáčků pomáháte předcházet zánětům dásní, paradontóze a mezizubním kazům.

Inovativní profil s impregnovanými vlákny

GUM BI-DRECTION ULTRA mezizubní kartáčky účinně odstraňují zubní plak z těžko dostupných prostor. Díky inovativnímu profilu nylonového vlákna do trojúhelníku odstraní až o 25 % více plaku. Drátek je izolován plastem, aby nepoškodil citlivé zubní krčky nebo zubní implantáty a na konci zaoblený, aby neporanil dásně. Vlákna jsou impregnována chlorhexidindiglukonátem, který chrání před šířením infekce v ústech. Má ergonomickou rukojeť z měkké gumy, dobře se drží a neklouže. Obsahuje krytku, která chrání kartáček a zároveň ji můžete použít na prodloužení rukojeti.

Hlavní vlastnosti:

  • průměr drátku 0,57 mm
  • průchodnost mezizubím 1,2 mm
  • cylindrický zástřih
  • ISO 3

Použití

Doporučujeme mezizubní kartáčky používat nejméně 1x denně, ideálně při každém čištění zubů klasickým kartáčkem.  


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.