Doplněk stravy

Zeropill Odvodnění organismu 14 denní kúra 56 kapslí

Značka: ZEROPILL

Obsahuje komplex bylinných extraktů, který pomáhá tělu odvádět vodu s odpadními a toxickými látkami z těla. Navíc obsahuje i draslík a vitamín B6.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Zeropill Odvodnění organismu 14 denní kúra 56 kapslí

50122065

Úvod

Zeropill obsahuje komplex bylinných extraktů (pýr, jalovec, přeslička, bříza, ibišek), který pomáhá lidskému organismu odvádět vodu s odpadními a toxickými látkami z těla. Kromě bylinných extraktů obsahuje draslík a vitamín B6Přeslička, bříza, zlatobýl a petržel pomáhají udržovat močový systém v plně funkčním stavu, což je pro odstraňování vody z těla zásadní. Pýr, jalovec, smetanka, bříza, ibišek vylučovací funkci přímo stimulují. Výrobek dále do těla doplňuje draslík, jehož hladina při intenzivním odvodňování klesá a vitamín B6, protože jeho nedostatek bývá spojován se zvýšeným zadržováním vody v těle. Přípravek Zeropill doporučujeme všem, kteří potřebují snížit obsah vody v těle.

  • pýr plazivý napomáhá vylučování vody z organismu a normální činnosti ledvin a detoxikaci, přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti a hubnutí
  • jalovec obecný přispívá k normální činnosti ledvin a podporuje vylučování vody z organismu
  • přeslička rolní přispívá k normální činnosti močové soustavy a vylučování
  • smetanka působí příznivě na normální funkci močové soustavy, na vylučování tekutin z těla a přispívá k jeho detoxikaci
  • bříza bělokorá je jedním z nejsilnějších přírodních diuretik a pomáhá udržovat normální funkci močových cest
  • zlatobýl příznivě ovlivňuje močový trakt
  • ibišek napomáhá vylučování vody z organismu, podporuje osvěžení těla a dodává energii
  • petržel je prospěšná pro udržování normální funkce ledvin
  • draslík
  • vitamin B6 přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání

Dávkování

Užívejte denně 4 kapsle. První 2 kapsle požijte ráno před jídlem, další 2 kapsle požijte večer, také před jídlem. Užití před jídlem zvyšuje celkovou vstřebatelnost a účinek.


Složení

Pýr plazivý (extrakt z oddenku) 420 mg, Jalovec obecný (extrakt z plodu) 360 mg, Přeslička rolní (extrakt z rostlin) 300 mg, Smetanka lékařská (extrakt z listu) 300 mg, Bříza bělokorá (extrakt z listu) 280 mg, Zlatobýl kanadský (extrakt z natě) 280 mg, Plnidlo: sorbitol, Ibišek súdánský (extrakt z květu) 100 mg, Protispékavá látka: stearát hořečnatý, Draslík (citrát draselný) 100 mg, Petržel kadeřavá (extrakt z plodu) 20 mg, Vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid) 8 mg.


Upozornění

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Neužívejte tento výrobek, pokud trpíte alergií na jakoukoli jeho složku. Obsahuje sorbitol: nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.