Čaje a čajové směsi

Hannasaki Jas Green powder sypaný čaj 50 g

Značka: HANNASAKI
4.0

Směs zeleného čaje s jasmínem pro osvěžení těla, kontrolu tělesné hmotnosti, podporu metabolismu i přirozené obranyschopnosti. Vhodné pro doplnění denního pitného režimu.

129

Cena za 100 g: 258,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hannasaki Jas Green powder sypaný čaj 50 g

50121947

Úvod

Zelený čaj s příměsí jasmínu pro zdravý pitný režim. Zelený čaj má příznivé účinky na náš organismus. Aktivuje metabolismus k odbourávání tuků a přináší vitalitu a psychickou pohodu. Je vhodným doplňkem při redukčních dietách. Obsahuje vitaminy, minerály, stopové prvky a antioxidanty. Bez konzervačních látek a chemických přísad.

  • zelený čaj působí jako antioxidant, kontroluje tělesnou hmotnost, pomáhá udržet normální hladinu cholesterolu a cukru v krvi a normální stav kostí a pokožky, příznivě působí na metabolismus lipidů, dentální zdraví, koncentraci i kvalitní spánek, přispívá k přirozené obranyschopnosti

Složení

Nefermentovaný zelený čaj s příchutí jasmínu.


Použití

Do hrnku (220 ml) nasypte 0,5-1 čajovou lžičku směsi a zalijte horkou vodou. Voda by měla mít cca 80 °C. Čaj není třeba scedit. Sedlinu lze zalít opakovaně. Vznikne čaj sice chuťově jemnější, ale pořád s obsahem hodnotných látek.

Balení 50 g vystačí při dodržování doporučeného dávkování až na 100 šálků čaje.

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.