Čaje a čajové směsi

Hannasaki Mix léto sypaný čaj 60 g

Značka: HANNASAKI

Balení čajů Hannasaki Fruit (ovocná 100% přírodní směs s jahodami, brusinkou, šípky a sladkou chutí lékořice) a Ultraslim tropic (červený čaj Pu-erh s exotickým ovocem) pro letní období a jako dárek sáček na výrobu ledu.

149

Cena za 100 g: 248,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Hannasaki Mix léto sypaný čaj 60 g

50076822

Úvod

Ledový čaj – Hannasaki Fruit & Ultraslim Tropic pro letní osvěžení. Jako dárek je přibalen sáček na led.

Hannasaki Fruit je lahodná a osvěžující směs s brusinkou, šípky a vůní ovoce a sladké lékořice. Sušené ovoce a byliny se harmonicky doplňují a vytváří nálev syté barvy i díky přidané červené řepě. Hannasaki Fruit má příjemnou nasládlou chuť.

  • brusinky příznivě ovlivňují funkci močové soustavy a působí jako antioxidant
  • černý rybíz podporuje vylučování vody z organismu a osvěžuje
  • lékořice lysá přispívá k normálnímu trávení a příznivě ovlivňuje dýchací systém
  • čekanka obecná působí blahodárně na trávení a normální činnost jater

Hannasaki Ultraslim Tropic je fermentovaný červený čaj Pu-erh, který báječně doplňuje směs tropického ovoce mango, ananas a papája. Červený čaj se hojně využívá při provádění očistných kúr a při půstech. Čajové lístky se podílí na zvýšení obranyschopnosti, příznivě působí na duševní a fyzické schopnosti, výkonnost a vitalitu a také přispívají ke kontrole tělesné hmotnosti.


Složení

Hannasaki Fruit: Sušené ovoce – brusinka 10 %, jahoda 10 %, jablko 10 %, černý rybíz 10 %, šípek 10 %, lékořice 5 %, čekanka 5 %, červená řepa 10 %.

Hannasaki Ultraslim Tropic: Červený čaj Pu-erh 60 %, ananas 25 %, mango 10 %, papája 5 %.


Použití

Hannasaki Fruit: 1-2 čajové lžičky směsi zalijte ¼ l horké vody a nechte vyluhovat. Čaj můžete popíjet v průběhu celého dne.

Hannasaki Ultraslim Tropic: 1-2 čajové lžičky směsi zalijte ¼ l horké vody a nechte vyluhovat. Čaj můžete popíjet v průběhu celého dne.

Po vyluhování dolijte studenou vodou s ledem. Balení 60 g čaje vystačí při dodržování doporučeného dávkování až na 23 l ledového čaje.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.