Kosmetika

Vichy Dercos K Šampon proti lupům s peelingovým efektem 250 ml

Značka: VICHY
Produktová řada: Dercos
4.9

Šampon určený na přilnavé lupy a mastnou vlasovou pokožku. Obsahuje aktivní látku piroctone olamine, kyselinu salicylovou a prášek z meruňkových jader.

NAVÍC Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum 5 ml a VICHY Collagen special 15 ml Při nákupu 2 označených produktů značky Vichy získáte NAVÍC Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum 5 ml a VICHY Collagen special 15 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
499
Doprava zdarma

O produktu: Vichy Dercos K Šampon proti lupům s peelingovým efektem 250 ml

50122505

Úvod

Šampon určený na přilnavé lupy a mastnou vlasovou pokožku. Vichy Dercos K Šampon proti lupům s peelingovým efektem obsahuje aktivní látku piroctone olamine, kyselinu salicylovou a prášek z meruňkových jader. Působí na lupy vzniklé v důsledku nevyváženého mikrobiomu vlasové pokožky. Exfoliační složky odstraňují lupy a mastné přilnavé šupiny. Hypoalergenní složení bylo testováno na citlivé vlasové pokožce. Má fyziologické pH 5,5 a je vhodné i pro každodenní použití.

Viditelné výsledky

  • Sebehodnocení, 32 subjektů, 4 týdny: Lupy zmírněny u 100 % subjektů.
  • Klinické měření, 32 subjektů, 4 týdny: Výrazné výsledky již od prvního týdne používání přípravku.

Hlavní vlastnosti:

  • exfoliační složky odstraňují lupy a mastné přilnavé šupiny
  • působí na lupy vzniklé v důsledku nevyváženého mikrobiomu vlasové pokožky
  • hypoalergenní složení pro každodenní použití
  • viditelné výsledky po 1 týdnu
  • 4-týdenní anti-recidivní účinek

Složení

Glycerin, 1,3% kyselina salicylová, 1% piroctone olamine, niacinamid, prášek z meruňkových jader. Lahvička vyrobena ze 100 % recyklovaných plastů (vyjma barviv/aditiv a uzávěru).


Použití

Aplikujte na navlhčenou vlasovou pokožku. Jemně masírujte, abyste odstranili lupy. Nechejte 3 minuty působit. Řádně opláchněte. V případě vniknutí přípravku do očí okamžitě vypláchněte dostatečným množstvím vody.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.