Doplněk stravy

Vitar Kolagen EKO 60 kapslí

Značka: VITAR

Vitar Kolagen EKO obsahuje kolageny typu I a II, kolagenní peptidy, extrakt z Boswellia serrata a vitamin C, který je důležitý pro tvorbu kolagenu.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks doplňků stravy značky VITAR EKO získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
199

Cena za 1 kus: 3,32 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Vitar Kolagen EKO 60 kapslí

50122778

Úvod

Dopřejte extra silnou dávku kolagenu vašim kloubům. Kolagen tvoří základní stavební složku pojivových tkání – chrupavek, kloubů, vazů a šlach, kůže, vlasů a nehtů. Zajišťuje pevnost a odolnost kloubních chrupavek a pečuje tak o váš pohybový aparát. Jeho tvorba se s postupujícím věkem snižuje. Přípravek Vitar EKO Kolagen obsahuje kolageny typu I a II, extrakt z Boswellia serrata a vitamin C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, kůže, dásní a zubů. Tento doplněk stravy je součástí Vitar EKO Friendly řady, která díky svým speciálním obalům přináší menší uhlíkovou stopu a je tak šetrnější k životnímu prostředí.

Hlavní složky Vitar Kolagen EKO

  • kolagen je vláknitá bílkovina, která je přirozenou součástí pohybového aparátu (kolagen typu II je obsažen zejména v kloubních chrupavkách, kolagen typu I se podílí na struktuře šlach, vazů, kostí a kůže)
  • Boswellia serrata přispívá k normálnímu stavu kostí a kloubů
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, kůže, dásní a zubů, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem, snižuje míry únavy a vyčerpání

Dávkování

Dospělí a děti od 12 let užívají 1 kapsli denně po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Kolagenní peptidy, kyselina L-askorbová, extrakt z pryskyřice stromu Boswellia serrata, hydrolyzovaný kolagen typ I, protispékavá látka – stearan hořečnatý, kolagen nativní typ II. Obal kapsle: hydroxypropylmethylceluloza, barvivo – oxid zinečnatý. Aktivní látky v 1 kapsli: Kolagen nativní typ II 200 µg, kolagen typ I 50 mg, kolagenní peptidy 100 mg, extrakt z Boswellia serrata 50 mg (90 % boswellových kyselin 45 mg), vitamin C 80 mg (100 % referenční hodnoty příjmu).


Upozornění

Doplněk stravy. Není určeno pro děti do 12 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.