Ostatní

MACKS Flightguard špunty do uší 1 pár

Značka: MACKS

Špunty do uší, které byly speciálně navržené pro lepší odpočinek během letu, snižují nepohodlí v uších a vyrovnávají tlak v uších po dobu cestování letadlem.

229
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: MACKS Flightguard špunty do uší 1 pár

50122183

Úvod

MACKS Flightguard® špunty do uší, které byly speciálně navržené pro lepší odpočinek během letu, snižují nepohodlí v uších a vyrovnávají tlak v uších po dobu cestování letadlem. Pevná stopka a super měkké příruby zaručují nejvyšší komfort a jednoduchost použití. Jedinečný PR3TM design spolu s Ceramic Filter byl testován v laboratořích a je prokázáno, že zmírňuje tlak v uších. Špunty obsahují speciální pouzdro na cestování.

Hlavní vlastnosti:

  • zajišťují perfektní komfort během letu
  • vyrovnávají tlak v uších při cestování letadlem
  • obsahují praktické pouzdro

Složení

Plast


Použití

  1. Před zasunutím, se zavřenými ústy a stlačeným nosem, jemně foukněte, abyste pročistili a vyrovnali jakýkoli tlak v uších. Pro nejlepší výsledek, vsuňte špunty do uší PŘED vzletem a vyjměte PO přistání a otevření kabinových dveří. Špunty do uší mohou být vysunuty při dosažení maximální výšky, ale vždy zasuňte zpět 1 hodinu PŘED přistáním.
  2. Natáhněte se druhou rukou přes hlavu a natáhněte ucho, abyste narovnali ušní kanálek.
  3. Opačnou rukou uchyťte špunt za stopku a vsuňte točivým pohybem, abyste vytvořili vzduchotěsné těsnění.

Upozornění

Vytahujte špunty pomalým a točivým pohybem, abyste postupně uvolnili těsnění. Díky perfektním těsnicím vlastnostem, může rychle vysunutí poškodit ušní bubínek. Nezasouvejte špunty do ucha tak hluboko, abyste je potom nemohli chytit ukazováčkem a palcem za stopku. Nepoužívejte špunty ke spaní během spaní na ležato. Používejte dle instrukcí. Držte dál od nemluvňat a malých dětí. Produkt je netoxický, ale může zabránit dýchání, pokud je chycený v dýchací trubici, což může vést k vážnému zranění nebo smrti. Nevhodné použití nebo přehlížení doporučení výše, sníží efektivitu a může vyústit ve ztrátu sluchu nebo zranění.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.