Doplněk stravy

Terezia Shii-Take + Rhodiola Rosea 60 kapslí

Značka: TEREZIA

Doplněk stravy Terezia Shii-take + Rhodiola Rosea je kombinace houby Shii-take s uklidňujícími bylinkami rozchodnicí růžovou a meduňkou lékařskou.

305

Cena za 1 kus: 5,08 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Terezia Shii-Take + Rhodiola Rosea 60 kapslí

50091663

Úvod

Kombinace houby Shii-take s uklidňujícími bylinkami rozchodnicí růžovou a meduňkou lékařskou ve formě kapslí. Shii-take nebo-li Houževnatec jedlý je houba s vysokou výživovou hodnotou, pocházející z východní Asie. Čerstvé plodnice jsou hojným a přirozeným zdrojem vitaminů B1, B2, B3, vitaminu D, esenciálních aminokyselin, draslíku, železa a fosforu. Rhodiola podpoří kognitivní a duševní výkonnost i krevní oběh. Jakmile nadejde doba odpočinku, nastoupí účinek meduňky, která podpoří pozitivní náladu, navodí relaxaci a následně klidný spánek.

Hlavní vlastnosti:

  • Shii-Take obsahuje esenciální aminokyseliny, lentinan – betaglukan izolovaný z plodnic a eritadenin (purový alkaloid)
  • rozchodnice růžová má příznivý vliv při únavě, pomáhá organizmu vyrovnat se s fyzickou námahou a stimuluje nervový systém
  • meduňka lékařská podporuje klidné usínání, pomáhá k udržení zdravého spánku a pomáhá snížit napjatost a podrážděnost
  • bez lepku
  • vhodné pro vegetariány a vegany

Dávkování

1 kapsle denně před jídlem. Kapsle se polyká celá a zapíje vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě.


Složení

1 kapsle obsahuje 300 mg směsi SHII-TAKE + RHODIOLA ROSEA [prášek sušené houby shii-take (Lentinula edodes) 150 mg, extrakt rozchodnice růžové (Rhodiola rosea) 80 mg, extrakt meduňky lékařské (Melissa officinalis) 70 mg]. Obal kapsle: celulóza.


Upozornění

Doplněk stravy. Není vhodné pro děti a mladistvé do 18 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte v suchu do 25 °C. Kapsli spotřebujte ihned po vyjmutí z blistru.
Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.