Elektronika

Truelife NannyCam H32 video chůvička

Značka: TRUELIFE
5.0

Chůvička s velkým 3,2" displejem nabízí možnost obousměrné komunikace. Nechybí noční režim pro přehledný obraz i při snížené viditelnosti. Miminku lze ke klidnému usínání pouštět ukolébavky a regulovat hlasitost podle aktuálních preferencí a potřeb.

2 299
Ušetříte 4%

Původní cena:  2 399 Kč  ·  sleva 100 Kč

Nejnižší cena před slevou: 2399 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Truelife NannyCam H32 video chůvička

50105229

Úvod

Digitální dětská chůvička od společnosti TrueLife je ideálním pomocníkem pro všechny čerstvé rodiče. Nabízí mimořádný dosah až 300 metrů v otevřeném prostoru, snadné a pohodlné použití a celou řadu praktických funkcí, se kterými zůstanete za všech okolností v obraze. Rodičovská jednotka je tvořena kromě ovládacích tlačítek také velkým, 3,2" barevným displejem, na kterém je promítán obraz dětského pokojíčku, takže vždy víte, co se u miminka děje; i když nemůžete být v jeho blízkosti.

Obousměrná komunikace (Talk back)

Pokud se uprostřed noci dítě probudí a dožaduje se vaší pozornosti, není za všech okolností potřeba vstávat. Chůvička umožňuje obousměrnou komunikaci, takže miminko můžete uklidnit jen svým hlasem, což mnohdy stačí, aby znovu rychle usnulo. Pro pohodlné použití si regulujte hlasitost dle potřeby. Nechybí ani indikátor stavu baterie, ukazatel pokojové teploty, budík nebo možnost pouštět do dětské jednotky ukolébavky, aby se miminku dobře usínalo. Dětská jednotka je napájena ze sítě a při nedostatečném osvětlení se automaticky aktivuje noční vidění s dosahem až na 5 metrů.

Technické parametry:

  • Ukazatel ztráty dosahu.
  • Indikátor stavu baterie rodičovské základny.
  • Rozměry rodičovské základny 120 × 70 × 17 mm (Š × V × H).
  • Rozměry dětské základny 67 × 106 × 25 mm (Š × V × H).
  • Dosah až 300 metrů na volném prostranství.
  • Obousměrné audio a 8 melodií na uspání včetně regulace hlasitosti.
  • Režim VOX aktivující se pomocí detekce zvuku s nastavením citlivosti.
  • Živý přenos přes 3,2 palcový displej a výdrž baterie až 24 hodin.

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.