Doplněk stravy

Aromatica STEVIAN jitrocelový sirup bez cukru 210 ml

Značka: AROMATICA

Aromatica STEVIAN je bylinný doplněk stravy ve formě sirupu pro děti i dospělé s obsahem extraktů z jitrocele a tymiánu, které podporují zdravé dýchací cesty a vitaminu C pro zdravou imunitu.

135

Cena za 100 ml: 64,29 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Aromatica STEVIAN jitrocelový sirup bez cukru 210 ml

50134832

Úvod

Lahodný bylinný sirup bez cukru s osvědčenou a léty prověřenou recepturou. Aromatica STEVIAN je jitrocelový sirup s tymiánem pro správnou funkci dýchacích cest obohacený vitaminem C. Jitrocel a tymián pomáhají zefektivnit vykašlávání a chrání sliznice dýchacích cest, podporují přirozenou obranyschopnost organismu a působí jako antioxidanty. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem.

S přírodním sladidlem z rostliny stévie

Sirup neobsahuje cukr, je slazen sladidlem získaným z rostliny Stevia rebaudiana, tzv. steviol-glykosidy. Sladidlo z listů stévie má proti řepnému cukru až 300x vyšší sladivost, přitom však má nízký glykemický index a jeho kalorická hodnota je zanedbatelná. Je velmi dobrou náhradou řepného cukru pro diabetiky, těhotné i kojící ženy.


Dávkování

Dětem od 3 let podávejte 1/2 polévkové lžíce 2x denně, děti od 10 let a dospělí užívají 1 polévkovou lžíci (15 ml) 2x denně.


Složení

Voda, jitrocel kopinatý extrakt (Plantago lanceolata) 1,05 g, tymián obecný extrakt (Thymus vulgaris) 0,6 g, sladidlo: steviol-glykosidy 96 mg, zahušťovadlo: xanthan, antioxidant: kyselina L–askorbová (vitamin C) 60 mg (100 % doporučené denní dávky), anýzový líh složený, přírodní aroma, konzervant: sorban draselný ve 30 ml sirupu (maximální doporučená denní dávka).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Není určeno pro děti do 3 let. Lze užívat v těhotenství i během kojení. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Případný jemný sediment nebo zákal není na závadu. Před upotřebením protřepejte. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Bez přídavku konzervačních látek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.