Doplněk stravy

Nupreme Liposomal Vitamin C 30 kapslí

Značka: NUPREME

Lipozomální forma vitaminu C v kapslích s vysokou biologickou dostupností a účinkem. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, chrání buňky před oxidativním stresem.

239
Ušetříte 14%

Původní cena:  279 Kč  ·  sleva 40 Kč

Cena za 1 kus: 7,97 Kč

Nejnižší cena před slevou: 279 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Nupreme Liposomal Vitamin C 30 kapslí

50121970

Úvod

Vyzkoušejte vitamin C v lipozomální formě. Patentovaná struktura přírodních fosfolipidů zajišťuje transport vitaminu C na místo určení a chrání jej proti poškození v trávicím traktu. Vitamin C je nezbytný pro správnou funkci imunitního systému, pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání. Je důležitý pro normální funkci nervového systému a normální psychickou činnost. Přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek, pokožky, dásní a zubů a chrání buňky před oxidativním stresem. Příznivě ovlivňuje energetický metabolismus a podporuje vstřebávání železa.

Proč volit lipozomální aplikaci?

Výhodou lipozomální aplikace je vysoká biologická dostupnost účinné látky pro lidský organismus. Účinná látka (například vitamin nebo minerál) je obalená lipidovou (tukovou) membránou a dopravena na místo určení. Ideální způsob, jak dopravit účinnou látku přímo do buněk.


Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně nejlépe s jídlem. Pro posílení imunity 1-2 kapsle denně. Zapijte vodou.


Složení

Vitamin C (kyselina askorbová) 490 mg, LipoCellTech – lipozomální patentovaná směs 210 mg, želatinové kapsle vegan v jedné kapsli.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.