Doplněk stravy

Medpharma Křemík 30 mg + Biotin + PABA 107 tablet

Značka: MEDPHARMA

Doplněk stravy s křemíkem, biotinem, selenem + PABA. Biotin a selen přispívají k udržení normálního stavu vlasů a nehtů. Selen též působí jako antioxidant.

NAVÍC Medpharma Vitamin C se šípky 500 mg 67 tablet Při nákupu produktů značky Medpharma v minimální hodnotě 399 vč. DPH získáte NAVÍC Medpharma Vitamin C se šípky 500 mg 67 tablet za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
155

Cena za 100 kusů: 144,86 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Medpharma Křemík 30 mg + Biotin + PABA 107 tablet

50118326

Úvod

Doplněk stravy s křemíkem, biotinem, selenem + PABA. Křemík se řadí mezi stopové prvky. V lidském těle se vyskytuje především v kostech, chrupavkách a zubní sklovině. Biotin a selen přispívají k udržení normálního stavu vlasů a nehtů. Selen též přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a biotin k udržení normálního stavu pokožky. PABA běžně vzniká činností bakterií E.coli ve střevě. Pro naše tělo je důležitým meziproduktem pro tvorbu kyseliny listové.

Hlavní vlastnosti:

  • selen a biotin přispívají k udržení normálního stavu vlasů a nehtů
  • selen přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • biotin je důležitý pro normální stav pokožky

Dávkování

1x denně 1 tableta. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Plnidla (fosforečnan divápenatý, mikrokrystalická celulóza), kyselina paraaminobenzoová, křemík (extrakt z výhonků bambusu obecného Bambusa arundinacea, dioxid křemičitý), povidon K30, maltodextrin, oxid zinečnatý, D-pantothenát vápenatý, protispékavé látky (kroskarmelóza sodná, stearan hořečnatý), seleničitan sodný, stabilizátory (hypromelóza, karboxymethylcelulóza), lešticí látka (polyvinylalkohol), D-biotin.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.