Sportovní výživa

Isostar Actifood Energetický gel exotické ovoce 90 g

Značka: ISOSTAR
5.0

Energetický gel s kousky ovoce bohatý na sacharidy + vitaminy B1, C a E. Vhodný pro sportovce jako okamžitý zdroj energie při intenzivní i dlouhodobé zátěži.

69

Cena za 100 g: 76,67 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Isostar Actifood Energetický gel exotické ovoce 90 g

50121577

Úvod

Energetický gel s kousky ovoce bohatý na sacharidy + vitaminy B1, C a E. Vhodný pro sportovce jako okamžitý zdroj energie při intenzivní i dlouhodobé zátěži. Energizující účinek napomáhá k vysoké úrovni výkonu v průběhu tréninku nebo závodu. Poskytuje energii nutnou pro náhlé zrychlení, kopcovité úseky nebo při poklesu výkonu. Uzavíratelný ohebný obal snadno strčíte do kapsy.

Hlavní vlastnosti:

  • okamžitý zdroj energie
  • vitaminy C a B1 napomáhají přeměně potravy na energii
  • vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • vitamin C a E působí jako antioxidanty
  • vitamin C podporuje imunitu

Složení

Glukózový sirup, voda, ovocná dřeň: banánová (13 % hm.) a mango(13 % hm.), koncentrovaná šťáva z maracuji(4 % hm.), želírovalo: pektín, modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlo: xantan, aromata, vitamíny: C, E a B1, antioxidant: oxid siřičitý. Obsahuje oxid siřičitý. Může obsahovat: lepek, sója, mléko, hořčice, vejce.


Použití

Jedno 90 g balení tvoří doporučenou denní dávku. Užívejte podle potřeby před sportovní aktivitou a v průběhu sportovní aktivity.

  • 1 hodinu před výkonem: urychluje nastartování výkonu
  • 2 hodiny během výkonu: zlepšuje výkon

Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Současně dodržujte odpovídající příjem vyvážené a pestré stravy a zásady zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.