Veterinární přípravky

Canvit Chondro Super pro psy ochucené 76 tablet

Značka: CANVIT
Produktová řada: Veterinary Line

Komplexní kloubní výživa pro rychle rostoucí mladé psy, silně namáhané klouby aktivních psů i jako doplněk léčby nemocných a stárnoucích psů.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks označených produktů značky Canvit získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Velikost balení
505
Doprava zdarma

O produktu: Canvit Chondro Super pro psy ochucené 76 tablet

50123069

Úvod

Komplexní kloubní výživa pro silně namáhané klouby aktivních a nemocných psů. Canvit Chondro Super obsahuje organicky vázanou síru MSM, chondroitin sulfát, kyselinu hyaluronovou a vitamín C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek. Chondroitin je základní složkou kloubní chrupavky, váže v chrupavce vodu udržuje její elasticitu. Kyselina hyaluronová zvyšuje viskozitu kloubní tekutiny, a tak ovlivňuje pohyblivost kloubu. Canvit Chondro Super je určen pro každodenní podporu léčby poškozených a bolestivých kloubů, chrupavek, vazů i šlach. Je vhodný pro štěňata a mladé rostoucí, psy s nadměrnou zátěží pohybového aparátu, stárnoucí psy a seniory, psy s nadváhou a obezitou, psy po úrazech a operacích, psy s chronickými i akutními obtížemi pohybového aparátu jako je kulhání, dysplazie, luxace, artróza či artritida. Tablety jsou ochuceny kuřecími a vepřovými játry a psi je velmi ochotně přijímají jako pamlsek.

Hlavní vlastnosti:

  • komplexní kloubní výživa
  • vhodné pro aktivní i nemocné psy
  • s játrovou příchutí

Složení

Glukosamin sulfát 16,7 %, chondroitin sulfát 6,8 %, MSM (metyl sulfonyl metan) 5 %, kyselina hyaluronová 0,5 %, kyselina askorbová 0,5 %, laktóza, celulóza, stearan vápenatý, modifikovaný škrob. Hrubý protein 7,01 %, Obsah tuku 2,07 %, Vlhkost 9,04 %, Hrubá vláknina 5,50 %, Hrubý popel 6,95 %. Jedna tableta obsahuje: Glucosamin sulfát 501 mg, Chondroitin sulfát 204 mg, MSM 150 mg, Kyselina hyaluronová 15 mg a Vitamín C 15 mg. Canvit Chodnro Super neobsahuje umělá dochucovadla, barviva, chemická aromata ani GMO. Vyrobeno a baleno v ČR.


Použití

Doporučené denní dávkování: 1 tableta na každých 20 kg hmotnosti psa. Balení Canvit Chondro Super 230 g obsahuje 76 ochucených tablet pro psa o hmotnosti 25 kg vydrží toto balení minimálně na 2 měsíce. Pro dosažení maximálního účinku je vhodné podávat po dobu alespoň 8-12 týdnů. U chronických obtíží je možné podávat trvale. Díky atraktivní chuti jsou tablety ochotně přijímány jako pamlsek a jsou tak vhodné i pro dlouhodobé a každodenní podávání. Canvit Chodnro Super je vhodná pro psy krmené granulemi, vlhkým krmivem, doma připravovanou stravou i metodou BARF.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.