Veterinární přípravky

Canvit Fish oil 250 ml

Značka: CANVIT
Produktová řada: Veterinary Line
3.0

Kvalitní rybí olej s přirozenou chutí a vůní pro psy a kočky. Je bohatým zdrojem omega-3 mastných kyselin. Vhodný i k dochucení krmení pro zvířata se sníženým apetitem.

219
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Canvit Fish oil 250 ml

50078414

Úvod

Kvalitní za studena lisovaný rybí olej pro psy a kočky. Canvit Fish Oil je doplněk stravy získávaný z mořských úhořů, který bude Vašim mazlíčkům chutnat. Je bohatým zdrojem omega-3 nenasycených mastných kyselin a je doporučován jak mladým rostoucím zvířatům, tak i při péči o stárnoucí psy a kočky. Omega 3 mastné kyseliny EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce. DHA přispívá k udržení normální činnosti mozku. Kvalitní strava, která obsahuje všechny potřebné složky je základem pro růst kvalitní a lesklé srsti. Canvit Fish Oil je díky přirozené vůni a chuti skvělou přísadou k dochucení krmné dávky pro psy i kočky se sníženým apetitem. Je vhodným doplňkem při krmení syrovou stravou BARF, granulemi, konzervami i doma připravované stravě.

Hlavní vlastnosti:

  • kvalitní za studena lisovaný olej
  • zdroj omega-3 nenasycených mastných kyselin
  • skvělý k obohacení i dochucení krmné dávky

Složení

V 1 ml oleje je průměrně obsaženo 76 mg (7,6 %) kyseliny eikosapentaenové (EPA omega-3 nenasycená mastná kyselina), 68 mg (6,8 %) kyseliny dokosahexaenové (DHA omega-3 nenasycená mastná kyselina), 14 mg (1,4 %) kyseliny alfa-linolenové (ALA omega-3 nenasycená mastná kyselina), 13 mg (1,3 %) kyseliny linolové (LA omega-6 nenasycená mastná kyselina). Neobsahuje umělá dochucovadla, barviva, chemická aromata ani GMO. Vyrobeno a baleno v ČR.


Použití

Doporučená denní dávka: 5 ml na každých 10 kg váhy zvířete. Balení Canvit Fish oil 250 ml vystačí pro psa o váze 15 kg minimálně 1 měsíc a kočce minimálně 3 měsíce. Olej podávejte každý den společně s běžným krmivem. Pro viditelný účinek doporučujeme podávat minimálně po dobu 6-8 týdnů. Kúru je vhodné 2x do roka opakovat – nejlépe na jaře a na podzim v období línání srsti. Olej je možné podávat i dlouhodobě. Canvit Fish oil je vhodný pro psy i kočky krmené granulemi, vlhkým krmivem, doma připravovanou stravou i metodou BARF.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí!  


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.