Veterinární přípravky

Canvit Chondro Maxi pro psy ochucené 333 tablet

Značka: CANVIT
Produktová řada: Veterinary Line
5.0

Komplexní kloubní výživa pro velké psy. 4 aktivní látky: kolagen typu II, glukosaminu a chondroitinu + vitamínu C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu.

1 250
Doprava zdarma

O produktu: Canvit Chondro Maxi pro psy ochucené 333 tablet

50123072

Úvod

Komplexní kloubní výživa speciálně navržená pro psy velkých a obřích plemen. Canvit Chondro Maxi je založený na synergickém efektu organicky vázaných stopových prvků + 4 aktivních látek: hydrolyzovaném kolagenu II. typu, glukosaminu a chondroitinu sulfátu a vitamínu C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu. Přípravek se podává štěňatům velkých a obřích plemen, mladým rostoucím psům, psům s nadváhou a obezitou, seniorům a stárnoucím psům, dospělým psům v zátěži nebo zvýšeným rizikem pohybových obtíží. Kloubní výživa je vhodná také jako doplněk léčby při akutních i chronických onemocnění i po úrazech pohybového aparátu (bolesti kloubů, kulhání, artróza, artritida, luxace, dysplazie, podvrtnutí či zlomenina. Tablety jsou ochuceny 100% čerstvými játry a psi je tak přijímají velmi rádi a ochotně jako pamlsek.

Výsledek:

  • komplexní kloubní výživa
  • vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu
  • určeno pro velká plemena

Složení

Jedna tableta obsahuje: Glucosamin sulfát 210 mg, Chondroitin sulfát 126 mg, Kolagen typ II 300 mg a Vitamín C 21 mg. Pomocné látky: sušená laktóza, kolagenní hydrolyzát 10 %, sušené pivovarské kvasnice, pšeničný škrob, glukosamin sulfát 7,0 %, chondroitin sulfát 4,2 %, hydrogenfosforečnan vápenatý, drůbeží moučka, chelát hořčíku 0,17 %, oxid hořečnatý. Hrubý protein 20.5 %, Obsah tuku 2 %, Hrubá vláknina 7 %, Hrubý popel 15 %, Hořčík 0,35 %. Canvit Chondro Maxi neobsahuje umělá dochucovadla, barviva, chemická aromata ani GMO. Vyrobeno a baleno v ČR.


Použití

Doporučená denní dávka: 1 tableta na 10 kg váhy zvířete.

Tablety se podávají přímo z ruky nebo rozdrcené do krmiva po dobu 2–3 měsíců. První 2 týdny je vhodné podávat dvojnásobnou dávku.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.