Kosmetika

Neostrata Clarify Targeted Clarifying Gel gel k místnímu ošetření projevů akné 15 g

Značka: NEOSTRATA
Produktová řada: Clarify
5.0

Korekční gel s AHA kyselinami pro cílenou péči o problematickou aknózní pleť. Redukuje nadměrný maz, čistí zanesené póry a napomáhá obnově pokožky.

745
Doprava zdarma

O produktu: Neostrata Clarify Targeted Clarifying Gel gel k místnímu ošetření projevů akné 15 g

50122515

Úvod

Korekční gel pro cílenou péči o problematickou pleť s projevy akné. Targeted Clarifying Gel je určený k lokálnímu použití. Redukuje nadměrný maz a předchází ucpávání pórů, čistí zanesené póry. Obsahuje kyselinu salicylovou + trojnásobné složení AHA kyselin, které působí antibakteriálně, mají exfoliační efekt a napomáhají obnově pokožky. Neobsahuje parfemaci.

Výsledek:

  • redukuje nadměrný maz a předchází ucpávání pórů
  • čistí zanesené póry
  • napomáhá obnově pokožky

Složení

Kyselina salicylová + AHA kyseliny.


Použití

Používejte na řádně očištěnou pokožku. Gel aplikujte 2x denně na postižená místa s projevy akné.


Upozornění

Přípravek obsahuje alfa hydroxy kyselinu (AHA), která může zvýšit citlivost pokožky vůči slunečnímu záření a zejména možnost jejího spálení. Z tohoto důvodu je nutné současně používat sluneční ochranný faktor, nosit ochranné oblečení a omezit pobyt na slunci, a to ještě týden po ukončení používání tohoto produktu.

Dbejte na to, aby přípravek nevnikl do očí. Při zasažení očí důkladně vypláchněte vodou. Pokud se objeví vyrážka nebo podráždění, přerušte používání přípravku. Nepoužívejte na poškozenou pokožku. V případě požití přípravku vyhledejte lékařskou pomoc. Uchovávejte mimo dosah dětí! Obsahuje arašídový olej. Hořlavý. Uchovávejte mimo dosah ohně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.