Dentální hygiena

Philips Sonicare Teens Black HX6212/89 sonický zubní kartáček

Elektrický kartáček pro začátečníky. Sonická technologie je mimořádně účinná, ale šetrná. Dvě hlavice, nabíječka a pouzdro v balení. Časovač.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Philips Sonicare Teens Black HX6212/89 sonický zubní kartáček

50121614

Úvod

Více informací k promo akci Záruka 90 dní vrácení peněz naleznete v záložce Přílohy nebo ZDE.

Pořiďte svým starším dětem a teenagerům sonický elektrický zubní kartáček Philips, který je určený pro začátečníky. Nabízí jeden standardní režim Clean, jenž je vhodný na každodenní čištění, a hned dvě kartáčkové hlavice v balení: 1× InterCare ve standardní velikosti a 1× ProResults Plaque Control. Sada je plnohodnotná, obdržíte také nabíječku a cestovní pouzdro.

Efektivní, ale šetrné čištění

Sonická technologie čištění je šetrná k vašim zubům a dásním, ale mimořádně účinná. Napění vodu s pastou (vyvine až 62 000 pohybů za minutu) a vhání ji do mezizubních prostor a podél linie dásní, kde účinně odstraňuje plak. Hlavice InterCare nabízí extra dlouhá vlákna, která odstraňují až 7× více plaku než ruční kartáček, a to i z těžko dostupných míst a mezizubních prostor. Je vhodná i pro uživatele s rovnátky. Další ergonomickým prvkem, který vám usnadní například čištění zadní strany zubů, je šikmý krček.

Abyste dodrželi doporučovanou délku čištění 2 minuty, máte k dispozici časovač. Ten vás upozorňuje po 30 sekundách, že je čas přejít na další kvadrant úst, takže celou ústní dutinu vyčistíte důkladně rovnoměrně. Začátečníkům pomůže program Easy Start, který prvních 14 dní používání postupně zvyšuje výkon nového kartáčku, takže si snáze vybudujete správné návyky a zvykání na novou technologii pro vás bude komfortnější.

Hlavní vlastnosti:

  • šikmý krček
  • 1 režim (Clean)
  • až 62 000 pohybů/min
  • časovač na 2 minuty (4× 30 s)
  • vhodný i na čištění zubů s rovnátky
  • program pro nové uživatele Easy Start
  • 2 hlavice v balení (1× InterCare [standardní velikost], 1× ProResults Plaque Control)
  • nabíječka a cestovní pouzdro v balení

Prodloužení záruky

Využijte možnosti mít 3 roky záruku na sonické elektrické zubní kartáčky Philips Sonicare. Pro získání +1 rok záruky zdarma navíc stačí do 3 měsíců od nákupu zaregistrovat zakoupený produkt na stránkách Philips.cz/MyPhilips. Po registraci obdržíte potvrzující e-mail, jenž bude obsahovat i číslo smlouvy o prodloužené záruce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.