Kosmetika

Naturalis Znovuzrozená BIO sada přírodní kosmetiky do sprchy

Značka: NATURALIS
Produktová řada: Semante by Naturalis

Dárková sada čisté přírodní kosmetiky v BIO kvalitě obsahuje Vyživující šampon pro namáhané vlasy, Šetrný sprchový gel a Tělový olej po koupeli s meduňkou.

715
Doprava zdarma

O produktu: Naturalis Znovuzrozená BIO sada přírodní kosmetiky do sprchy

50122603

Úvod

Dárková sada přírodní kosmetiky Naturalis v hygienické taštičce s květinovým designem: Vyživující šampon pro namáhané vlasy Zlatovláska BIO 200 ml, Šetrný sprchový gel Carpe diem BIO 200 ml a Tělový olej po koupeli s meduňkou Krasomila BIO 100 ml. Přípravky jsou tvořeny 100% přírodními složkami a nesou označení Certifikovaná přírodní kosmetika. Vhodné i pro vegany.

Každodenní péče i pro tu nejcitlivější pleť

  • Zlatovláska: Přírodní šampon pro namáhané vlasy s arganovým olejem, extraktem z yaconu a svěží vůní máty. Obsahuje šetrné mycí tenzidy, hydratační složky včetně Aloe vera a přírodní silice. Arganový olej vyživuje, pomáhá regenerovat povrch vlasu a zlepšuje jeho pružnost. Zanechává vlasy jemné, lesklé a plné života.

  • Carpe diem: Přírodní mycí gel s arganovým olejem, extraktem z yaconu a svěží vůní grepu a pomeranče. Obsahuje šetrné mycí tenzidy, hydratační složky včetně Aloe vera a přírodní silice. Arganový olej pomáhá regenerovat pokožku a zlepšuje její flexibilitu. Zanechává pokožku jemnou a vláčnou.

  • Krasomila: Přírodní péče o pokožku s mandlovým olejem, meduňkou a levandulí. Skvěle hydratuje pokožku a rychle se vstřebává. Je tvořen rostlinnými oleji v BIO kvalitě, které jsou bohaté na vitaminy, mastné kyseliny. Zlepšují vláčnost a elasticitu pokožky a podporují její regeneraci.


Složení

Zlatovláska: Přírodní emulgátor z kokosového oleje, šetrné tenzidy, glycerin, šťáva z Aloe vera, arganový olej, mátová silice, extrakt z yaconu, kyselina mléčná. Carpe diem: Přírodní emulgátor z kokosového oleje, šetrné tenzidy, glycerin, šťáva z Aloe vera, arganový olej, grepový a pomerančový olej, extrakt z yaconu, kyselina mléčná. Krasomila: Slunečnicový olej, mandlový olej, makadamový olej, levandulová silice, extrakt z meduňky, vitamin E.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.