Drogerie

ATTITUDE Aviváž pro děti Sweet Lullaby 1000 ml

Značka: ATTITUDE

ATTITUDE Aviváž pro děti s vůní Sweet Lullaby – vysoce koncentrovaná aviváž s příjemnou dětskou vůní na zjemnění prádla našich nejmenších.

Při nákupu 2 ks sleva 20 % Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky ATTITUDE získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
175
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: ATTITUDE Aviváž pro děti Sweet Lullaby 1000 ml

50106220

Úvod

ATTITUDE Aviváž pro děti s vůní Sweet Lullaby – 40 dávek koncentrovaného přípravku na zjemnění dětského prádla jako následný krok po vyprání. Rozmazlujte se a použijte na ošetření prádla celé rodiny. Vyrobeno z přírodních zdrojů s ohledem na životní prostředí.

Lze použít i při nízkých teplotách. Vhodná do pračky i pro ruční praní. Účinná na přírodní i syntetické materiály, na bílé i barevné prádlo.

  • Zjemní a provoní dětské prádlo.
  • Hypoalergenní - obsahuje jen látky šetrné k lidskému zdraví.
  • Ekologická – obsahuje více než 95 % biologicky rozložitelných látek, recyklovatelný obal.
  • Certifikovaná - nepřítomnost škodlivých látek (např. fosfátů, optických rozjasňovačů, barviv) je testována nezávislou laboratoří.

Složení:

Kationtové povrchově aktivní látky pocházející z kokosu (5-15%), vůně pocházející z přírodních zdrojů (<5%), voda (>30%).

ATTITUDE – přístup, který šetří životního prostředí.

Výrobky pod kanadskou značkou Attitude se prezentují jednoznačně vstřícným postojem k životnímu prostředí. Jsou šetrné k lidskému zdraví a při jejich výrobě se využívají výhradně obnovitelné zdroje a udržitelný způsob výroby. Suroviny jsou biologicky rozložitelné a výrobky jsou baleny do zcela recyklovatelných obalů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.