Drogerie

ATTITUDE Osvěžovač vzduchu jablko/bazalka 227 g

Značka: ATTITUDE
4.0

Osvěžovač vzduchu s esenciálními oleji s vůní zeleného jablka a bazalky – ekologický a hypoalergenní osvěžovač vzduchu s absorpčním filtrem.

185
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: ATTITUDE Osvěžovač vzduchu jablko/bazalka 227 g

50106223

Úvod

ATTITUDE Osvěžovač vzduchu s esenciálními oleji s vůní zeleného jablka a bazalky je ekologický osvěžovač vzduchu s filtrem z aktivního uhlí. Filtr pohlcuje nepříjemné pachy a nečistoty z ovzduší. Výjimečná vůně jablka a bazalky přinesou do Vašeho domova harmonii a pohodu. Účinek přetrvává až tři měsíce v závislosti na velikosti místnosti.

Hlavní vlastnosti:

  • vyroben z ingrediencí, které byly získány z přírodních zdrojů
  • je šetrný k lidskému zdraví
  • výjimečná vůně jablka a bazalky

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí.

Filozofie značky Attitude

Za značkou Attitude stojí skupina mladých rodičů, kteří věří, že změna přístupu k výrobě dnešních produktů je cestou k lepší budoucnosti. Jejich práce je řízena především jejich vlastními potřebami a potřebami jejich blízkých a přátel. Mají za cíl žít uvědoměle vzhledem ke zdraví nás všech a životnímu prostředí a zabývat se jen tím, co je skutečně důležité.

Pro výrobky Attitude platí:

  • Obsahují pouze složky šetrné k lidskému zdraví, a to bez kompromisů. Všechny produkty jsou hypoalergenní a přírodní, to znamená, že jsou vyráběné z rostlinných a minerálních zdrojů.
  • EcoLogo certifikace– všechny přípravky jsou přátelské k životnímu prostředí. Pro výrobu produktů jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie a jsou balené do recyklovatelných obalů. Výrobce vysazuje stromy, aby snížil produkci skleníkových plynů. Produkty nejsou testovány na zvířatech, neobsahují živočišné složky – vhodné pro vegany.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.