Veterinární přípravky

Canvit Snacks Dental Large Breed pro psy 250 g

Značka: CANVIT
Produktová řada: Health Care Snacks
5.0

Funkční masové pochoutky pro každodenní péči o zuby a dásně a potlačení zápachu z tlamy. Určené pro velká plemena psů. S kachním masem a játry.

79
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Canvit Snacks Dental Large Breed pro psy 250 g

50123058

Úvod

Funkční masové pochoutky pro každodenní péči o zuby a dásně a potlačení zápachu z tlamy. Canvit Snacks Dental Large jsou chutné poloměkké grain free kostičky s kachním masem a kuřecími játry určené pro velká plemena psů. Jsou vhodné pro dospělé psy a seniory. Obsahují komplex přírodních látek s chlorelou a hřebíčkem pro účinnou redukci zubního plaku. Působí proti bakteriím, které způsobují zánět a zápach. Pomáhají hojit citlivé dásně. Přípravek neobsahuje obiloviny a je tak vhodnou volbou i pro psy s citlivým zažíváním nebo potravinovou alergií. Snacks Dental je určen k nabídnutí z ruky jako pamlsek.

Canvit Snacks Dental Large je vhodným doplňkem:

  • pro odstraňování zubního plaku
  • při zánětech a krvácení dásní
  • při zápachu z tlamy

Složení

Brambory, kachna (15 %), tekutý škrob, sleďový olej (5 %), hydrolyzovaná kuřecí játra, kolagen, chlorella (5 g/kg), hexametafosfát sodný (2 g/kg), hřebíček (1 g/kg). Hrubý protein 16,0 %, obsah tuku 7,5 %, vlhkost 17,0 %, hrubý popel 3,5 %, hrubá vláknina 1,5 %. Canvit Snacks Dental Large neobsahuje obiloviny, umělá dochucovadla, barviva, chemická aromata ani GMO. Vyrobeno a baleno v ČR.


Použití

Doporučená denní dávka: 5 kostiček na 25 kg váhy zvířete. Balení 250 g obsahuje cca 80 kostiček a pro psa s váhou 25 kg vystačí na 16 dnů. Měkké masové pochoutky jsou baleny ve uzavíratelném balení se zipem, které chrání před vysýcháním. Vhodné ke každodennímu podávání.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.