Veterinární přípravky

Canvit Senior pro psy ochucený 100 tablet

Značka: CANVIT
Produktová řada: Veterinary Line
5.0

Ucelený komplex vitaminů, minerálů a aktivních látek pro zpomalení příznaků stárnutí seniorů. Celkově zvyšuje vitalitu, kondici a chuť k životu starších psů.

Velikost balení
159
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Canvit Senior pro psy ochucený 100 tablet

50123061

Úvod

Ucelený komplex aktivních látek pro zpomalení příznaků stárnutí seniorů a stárnoucích psů. Canvit Senior je vhodný pro psy všech plemen a velikostí. Obsahuje aktivní látky pro ochranu a výživu kloubů a pohybového aparátu. Prebiotika MOS a beta-glukany pomáhají optimalizovat zažívací aparát pro lepší vstřebatelnost živin a pro intenzivní podporu imunitního systému. 5 omega 3 a 6 nenasycených mastných kyselin prospívá správné činnosti srdce a mozku a má blahodárný vliv na kvalitu srsti. Canvit Senior celkově zvyšuje vitalitu, kondici a chuť k životu starších psů. Tablety s chutí čerstvých jater psi s oblibou přijímají z ruky jako pamlsek.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje vitamíny a minerály
  • obsahuje kolagen, který je nezbytnou součástí kloubní chrupavky
  • vitamin C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek
  • obsahuje 5 omega 3 a 6 nenasycených mastných kyselin pro podporu srdce, zdravou kůži a krásnou srst a pro udržení dobré paměti
  • s aminokyselinami pro udržení kondice a svalové hmoty
  • prebiotika podporují zdravé trávení, vstřebatelnost živin a dobrou imunitu

Kdy je vhodné začít podávat Canvit Senior?

Přípravek zařaďte do jídelníčku ve chvíli, když začnete pozorovat příznaky stárnutí. Ty se mohou projevovat omezenou chutí k pohybu a hrám, častější únavou po běžné aktivitě či zhoršeným vstáváním po spánku a kulháním. Starší psi mívají sníženou chuť k jídlu, mohou přibývat na váze nebo naopak zřetelně hubnout. Zhoršuje se kvalita srsti, kůže může být suchá a svědivá nebo se objevují lupy. Pokud si nejste jistí, orientujte se podle věku psa: u obřích plemen od 5 let, u velkých plemen od 6 let, u středních plemen od 7 let, u malých a trpasličích plemen od 8 let.


Složení

Jedna tableta obsahuje: Vitamíny: Vitamín A 200 IU, vitamín D3 10 000 µg, vitamín E 5 000µg, vitamín B1 200 µg, vitamín B2 200 µg, vitamín B6 150 µg, vitamín B12 2 µg, vitamín C 8 000 µg, Biotin 250 µg, Niacinamid 2 250 µg, Pantothenan vápenatý 1 000 µg, kyselina listová 40 µmg. Mikroprvky a aminokyseliny: Železo 3 000 µg, Měď 1 250 µg, Zinek 1 250 µg, Mangan 500 µg, Měď 200 µg, Jód 25 µg, Selen 2,5 µg, DL-methionin 20 mg, L-Lysin 20 mg. Prebiotika: betaglukany, mannan-oligosacharidy (MOS). Omega-3 a omega-6 nenasycené mastné kyseliny: DHA, EPA, ALA, GLA, LA.

Sušená laktóza, kvasinkové buněčné stěny ze Saccharomyces cerevisiae (zdroj mannan-oligosacharidů), sušené pivovarské kvasnice (zdroj aminokyselin), kolagenní hydrolyzát 2 %, lososový a slunečnicový olej (zdroj omega 3,6 mastných kyselin). Hrubý protein 10,5 %, obsah tuku 4,4 %, hrubá vláknina 2,3 %, hrubý popel 5,3 %. Canvit Senior neobsahuje umělá dochucovadla, barviva, chemická aromata ani GMO. Vyrobeno a baleno v ČR.


Použití

Doporučené denní dávkování: 1 tableta na 5 kg hmotnosti psa. Balení Canvit Senior 100 g obsahuje 100 ochucených tablet a pro psa o hmotnosti 15 kg vystačí toto balení minimálně na 1 měsíc. Tablety je možné podávat z ruky nebo je rozdrtit a přidat do krmiva.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.