Dentální hygiena

Philips Sonicare Ultra Black HX8438/03 ústní sprcha

Produktová řada: AirFloss

Přístroj mezizubní hygieny efektivně čistí prostory mezi zuby a prospívá zdraví dásní. Technologie mikrokapiček vody. Odstraní až 99 % zubního plaku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Philips Sonicare Ultra Black HX8438/03 ústní sprcha

50121624

Úvod

Více informací k promo akci Záruka 90 dní vrácení peněz naleznete v záložce Přílohy nebo ZDE.

Ani sebelepší kartáček nedokáže z dutiny ústní odstranit všechny nečistoty a zbytky jídel. Některé mezizubní prostory jsou velmi těžko přístupné a štětinky kartáčkové hlavice k nim neproniknou. Ústní sprcha Sonicare AirFloss od společnosti Philips pracuje s technologií mikrokapiček vody, které mezi zuby tryskají pod tlakem, takže se dokážou dostat i do míst, která s kartáčkem nevyčistíte. Pravidelným používáním ústní sprchy zvládnete ze zubů odstranit až 99,9 % zubního plaku a předejdete tvorbě zubních kazů.

Automatický/manuální provoz

Celý proces vám nezabere déle než jednu minutu denně. Vyberte si požadovanou frekvenci, stiskněte tlačítko a projeďte rovnoměrně celou ústní dutinu. Na výběr máte celkem tři režimy dle frekvence dávky, a to jednoduchý, dvojitý či trojitý. Podle vlastních preferencí si také můžete vybrat z automatických dávek, nebo čistě manuální režim s vlastní kontrolou dávkování. K čištění můžete použít jak čistou vodu, tak ústní vodu, která vám navíc zajistí pocit svěžího dechu po celý den a pomůže ještě lépe likvidovat bakterie v ústní dutině.

Hlavní vlastnosti:

  • LED kontrolky stupně nabití
  • výdrž baterie až 3 týdny
  • 2 trysky AirFloss Pro/Ultra v balení
  • odstraní až 99 % plaku
  • snadné používání za 60 vteřin
  • možnost automatického/manuálního prostřikování
  • jednoduchý/dvojí/trojí prostřik

Prodloužení záruky

Využijte možnosti mít 3 roky záruku na sonické elektrické zubní kartáčky Philips Sonicare. Pro získání +1 rok záruky zdarma navíc stačí do 3 měsíců od nákupu zaregistrovat zakoupený produkt na stránkách Philips.cz/MyPhilips. Po registraci obdržíte potvrzující e-mail, jenž bude obsahovat i číslo smlouvy o prodloužené záruce.

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.