Doplněk stravy

Venira Menstruace 40denní kúra 80 kapslí

Značka: VENIRA

Kapsle s komplexem 5 přírodních látek (pivoňka, kontryhel, smldinec, drmek), které pomáhají zmírnit nepříjemné příznaky menstruace a menopauzy.

595

Cena za 1 kus: 7,44 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Venira Menstruace 40denní kúra 80 kapslí

50122957

Úvod

40denní kúra pro všechny ženy, které mají bolesti či nepříjemné pocity během menstruace. Venira menstruace obsahuje komplex 5 účinných látek, které podporují zdravý menstruační komfort a osvěžení těla. Jelikož se jedná o přírodní produkt, je potřeba dlouhodobé užívání, přičemž první výsledky by měly být znát během 4-5 týdnů. Bez zbytečné chemie, vegan, bez cukru a lepku.

Hlavní složky:

  • pivoňka čínská podporuje zdraví žen a menopauzální komfort
  • drmek obecný přispívá k (před) menstruačnímu a menopauzálnímu komfortu, pozitivně ovlivňuje kognitivní funkce, antioxidant
  • srdečník obecný napomáhá přirozené činnosti kardiovaskulárního systému a příznivě ovlivňuje fungování nervové soustavy
  • kontryhel obecný napomáhá při (před) menstruačním komfortu u žen, přispívá k normálnímu stavu kloubů a svalů, osvěžuje tělo a podporuje normální trávení
  • smldinec chlupatý (dioscorea willosa) je důležitý pro komfort při menopauze

Dávkování

Užívejte kontinuálně 2 kapsle denně po celý měsíc včetně cyklu. Ideálně ráno a večer. Zapijte dostatečným množstvím vody.


Složení

Pivoňka lékařská 300 mg, Srdečník obecný 150 mg, Kontryhel obecný 150 mg, Smldinec chlupatý 5 mg, Drmek obecný 2,5 mg v jedné kapsli.

Pivoňka lékařská (Paeonia lactiflora) extrakt z kořene 10:1, srdeční obecný (Leonurus cardiaca) extrakt z nati 10:1, kontryhel obecný (Alchemila vulgarit) extrakt 10:1, smldinec chlupatý (Dioscorea villosa) extrakt z kořene 16 % diosgeninu, domek obecný (Vitex Magnus) extrakt z květu a listu 10:1.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Určeno pro ženy v období menstruace. Dbejte na zdravý životní styl. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.