Kosmetika

Neostrata Correct Comprehensive Retinol 0,3% Night Serum noční sérum 30 ml

Značka: NEOSTRATA
Produktová řada: Correct

Silné regenerační sérum s retinolem pro komplexní péči o pleť. Hydratační složky vyplňují a zpevňují pleť, textura pleti je vyhlazená a rozjasněná.

1 490
Ušetříte 15%

Původní cena:  1 750 Kč  ·  sleva 260 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1750 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Neostrata Correct Comprehensive Retinol 0,3% Night Serum noční sérum 30 ml

50122516

Úvod

Silné regenerační sérum s retinolem pro komplexní péči o pleť. Comprehensive Retinol 0,3% Night Serum obsahuje čistý stabilizovaný retinol, neoglukosamin a kyselinou hyaluronovou, které synergicky zajišťují hydrataci a vyplnění pleti, která tak získává pevnější vzhled. Vyhlazuje texturu pleti, zlepšuje její odstín, hluboké vrásky jsou redukovány.

Výsledek:

  • hydratační složky vyplňují a zpevňují pleť
  • textura pleti je vyhlazená a rozjasněná
  • hluboké vrásky jsou redukovány

Použití

Používejte na řádně očištěnou pokožku. Sérum aplikujte 1-2x týdně večer. V případě dobré snášenlivosti je možné zvyšovat frekvenci používání až na každodenní. Po vstřebání séra pokračujte v péči Neostrata hydratačním krémem.


Upozornění

Dbejte na to, aby přípravek nevnikl do očí. Při zasažení očí důkladně vypláchněte vodou. Lehký peeling, mravenčení nebo zčervenání pokožky může být způsobeno silnou koncentrací aktivních látek obsažených v séru. Pokud se objeví vyrážka nebo podráždění, přerušte používání přípravku. Není vhodné v období těhotenství a kojení. Při používání tohoto produktu chraňte pleť přípravky s ochranným slunečním faktorem a vyhýbejte se expozici sluncem. V případě požití přípravku vyhledejte lékařskou pomoc. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.