Kosmetika

Neostrata Resurface Glycolic Renewal Serum antioxidační vyhlazující sérum 30 ml

Značka: NEOSTRATA
Produktová řada: Resurface

Koncentrované sérum s 10% AHA a antioxidanty. Vyhlazuje povrchovou texturu pokožky a přispívá k její obnově. Výsledkem je hebká a rozzářená pleť.

1 890
Doprava zdarma

O produktu: Neostrata Resurface Glycolic Renewal Serum antioxidační vyhlazující sérum 30 ml

50122522

Úvod

Vyhlazující koncentrované sérum s 10% AHA a antioxidanty. Glycolic Renewal Serum obsahuje kyselinu glykolovou, která jemně odstraňuje odumřelé povrchové buňky pokožky a přispívá k obnově a vyhlazení její textury. Výsledkem je hebká a rozzářená pleť. Vhodné pro normální až mastnou pokožku.

Výsledek:

  • obsahuje vysoce účinnou antioxidační směs AHA kyselin
  • cílí na vyhlazení a rozzáření pleti
  • komplexně zlepšuje kvalitu pokožky

Použití

Sérum používejte na dokonale očištěnou pleť. Aplikujte 2x denně ráno i večer. Před nanesením další péče nechte důkladně zaschnout.


Upozornění

Přípravek obsahuje alfa hydroxy kyselinu (AHA), která může zvýšit citlivost pokožky vůči slunečnímu záření a zejména možnost jejího spálení. Z tohoto důvodu je nutné současně používat sluneční ochranný faktor, nosit ochranné oblečení a omezit pobyt na slunci, a to ještě týden po ukončení používání tohoto produktu.

Dbejte na to, aby přípravek nevnikl do očí. Při zasažení očí důkladně vypláchněte vodou. U citlivějších typů pleti se může objevit přechodné, mírné pálení či štípání, které není důvodem k přerušení používání. Pokud se objeví vyrážka nebo podráždění, přerušte používání přípravku. Nepoužívejte na poškozenou pokožku. V případě požití přípravku vyhledejte lékařskou pomoc. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.