Péče o dítě

Petit Lulu Novorozenecké svrchní kalhotky 1 ks král džungle

Značka: PETIT LULU

Nepromokavé a prodyšné svrchní kalhotky pro děti od 2 do 6 kg, které jsou olemované měkkým a dobře izolujícím flísem. V moderním designu.

NAVÍC Petit Lulu Přebalovací podložka 1 ks hroši v triku Při nákupu tohoto produktu získáte NAVÍC Petit Lulu Přebalovací podložku 1 ks hroši v triku za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
359
Doprava zdarma

O produktu: Petit Lulu Novorozenecké svrchní kalhotky 1 ks král džungle

50122263

Úvod

Nepromokavé a zároveň vysoce prodyšné novorozenecké svrchní kalhotky od značky Petit Lulu je to nejlepší, co můžete svému drobečkovi dopřát. Kalhotky jsou speciálně určené pro novorozená děťátka od 2 do 6 kg. Díky olemování měkkým flísem jsou kalhotky šetrné k nožičkám i bříšku miminka – netlačí, neškrtí. Flís rovněž velmi dobře izoluje, a tak nedochází k protékání či provlhání. Pomocí praktického suchého zipu snadno upravíte kalhotky přímo miminku na míru. Svrchní kalhotky mají středně široký střih, a jsou proto vhodné jak na čtvercové pleny, vícevrstvé pleny, tak i na většinu kalhotkových a jiných látkových plen zmenšených na nejmenší velikost. 

Hlavní vlastnosti:

  • speciálně určené pro děti od 2 do 6 kg
  • nepromokavé, ale vysoce prodyšné
  • díky jemnému flísu netlačí a neškrtí
  • vhodné pro čtvercové i kalhotkové pleny
  • v moderním designu s obrázky lva

Složení

100% polyester


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.