Potraviny a nápoje

Matcha Tea Bio Shake mango 30 g

Značka: MATCHA TEA
5.0

Vychutnejte si start do nového dne s nápojem s obsahem zeleného čaje, který Vám dodá energii na zvládnutí všech pracovních nebo školních výzev.

Akce 5 za cenu 4 Při nákupu 5 ks označených produktů značky Bio Matcha Shake získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 12. 2023 nebo do vyprodání zásob.
35

Cena za 100 g: 116,67 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Matcha Tea Bio Shake mango 30 g

50123322

Úvod

Přírodní bioenergetický nápoj založený na čaji matcha a vyvážený složkou bio sušeného manga. Matcha se vyrábí z ručně sbíraných lístků zeleného čaje, který podporuje fyzickou a psychickou svěžest a přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti. Matcha Tea Bio Shake mango je oslazený bio rýžovým sirupem – přírodním sladidlem s nižším glykemickým indexem. Neobsahuje lepek, palmový tuk a rafinovaný cukr. Je skvělým osvěžením pro sportovce a pro všechny, kteří jsou neustále v běhu.

Hlavní vlastnosti:

  • zelený čaj přináší psychické i fyzické povzbuzení
  • zelený čaj zrychluje metabolizmus lipidů a přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti
  • bez palmového tuku, bez lepku, bez rafinovaného cukru a v bio kvalitě

Matcha Tea Bio Shake mango 30 g


Složení

Bio sušený rýžový sirup, bio sušená syrovátka, bio sušené odstředěné mléko, bio mletý zelený čaj matcha (4 %), bio sušené mango (2 %), zahušťovadlo: xanthan, přírodní aroma, protispékavá látka: vinany draselné. Alergeny: obsahuje syrovátku a mléko.


Použití

Doporučená denní dávka matcha u dospělého člověka je 4-6 gramů. Těhotné, kojící a děti cca 2 gramy denně. Připravujte nejlépe v šejkru nebo jiné uzavíratelné láhvi. Pro studenou variantu stačí shake vysypat do šejkru, zalít 2 dl studené vody a pořádně protřepat. Pokud máte raději teplý shake, zalijte horkou vodou o teplotě cca 60 °C a protřepejte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.