Zdravotnické prostředky

medistus ANTIVIRUS 10 pastilek

Vytváří ochranný film na sliznici úst a hltanu. Tato bariéra chrání před pronikáním bakterií a virů, které jsou původci infekcí a onemocnění dýchacích cest.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

165
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: medistus ANTIVIRUS 10 pastilek

50123090

Úvod

Přirozená ochrana zdraví při zvýšeném riziku infekce dýchacích cest virového a bakteriálního původu. Pastilky medistus ANTIVIRUS obsahují přírodní aktivní složku, která tvoří bariéru proti virům a bakteriím. Pastilky mají osvěžující ovocnou příchuť a jsou vhodné pro dospělé a děti od 6 let.

Jak medistus ANTIVIRUS působí?

Aktivní složka Kistosyn® 200 obsahuje komplex rostlinných látek, které působí na sliznici úst a hltanu. Vytváří ochranný film, který brání pronikání bakterií a virů (způsobujících nachlazení) do tělesných buněk a jejich dalšímu šíření. V důsledku tohoto fyzikálního účinku nedochází k možnému rozvoji rezistence.

Hlavní vlastnosti:

  • zvýšená ochrana proti virům a bakteriím
  • předchází infekcím a onemocněním dýchacích cest tvorbou fyzikální bariéry
  • bez cukru, bez lepku a bez laktózy
  • neobsahuje konzervanty ani barviva
  • osvěžující ovocná příchuť


Dávkování

Dospělí: 3-6x denně 1 pastilka. Děti od 12 let (a nejméně 25 kg tělesné hmotnosti): 3x denně 1 pastilka. Děti od 6 let: 3x denně 1 pastilka. Pastilku nechte pomalu rozplynout v ústech. V případě, že užíváte léky, je třeba mezi užitím pastilky medistus ANTIVIRUS a Vaším lékem ponechat odstup 2 hodiny


Složení

Aktivní složka: Kistosyn® 200 extract. Ostatní: maltitol, sorbitol, voda, kyselina askorbová, kyselina citrónová, aroma, rostlinný olej, extrakt ze stévie, mátová silice. Neobsahuje konzervanty a barviva. Bez cukru, bez lepku a bez laktózy. Zdravotnický prostředek třídy IIa (0481).


Upozornění

Vhodné pro děti starší 6 let. Pastilky mohou představovat riziko udušení pro malé děti, pokud je nedokážou rozpustit v ústech. Věnujte zvýšenou pozornost při podávání malým dětem. V případě, že užíváte léky perorálně (ústy), je potřeba zachovat časový odstup 2 hodin mezi použitím přípravku Medistus® Antivirus s perorálně podaným lékem. Medistus® Antivirus pastilky se mohou užívat až do data spotřeby vyznačeného na krabičce.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.