Kosmetika

Aimil Muscalt Forte masážní prohřívací olej 60 ml

Značka: AIMIL

Muscalt Forte je hřejivý masážní olej s esenciálními oleji a přírodními aromaty vhodný pro automasáž i pro profesionální masáž. Hřejivý pocit na pokožce během jedné minuty.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Aimil Muscalt Forte masážní prohřívací olej 60 ml

50122066

Úvod

Esenciální oleje a přírodní aromata z jednotlivých bylin v masážním oleji s hřejivým účinkem. Masáž olejem Muscalt Forte přináší hřejivý pocit na pokožce během jedné minuty. Je vhodný na oblast zad, krku, velkých i malých kloubů a na ruce a nohy v oblasti svalů. Ocení ho zejména ženy a muži, kteří pravidelně aktivně nebo občas sportují. Olej lze použít pro automasáž i pro profesionální masáž. Na základě složení přípravku lze očekávat, dle typu pokožky, prvotní chladivý efekt následovaný hřejivým pocitem.


Složení

Menthol (Mentha piperita) Eucalyptus Globulus Leaf Oil (Eucalyptus globulus) Camphor (Cinnamomum camphora) Gaultheria Procumbens Leaf Oil (Gaultheria procumbens) Lavandula Angustifolia Oil (Lavandula angustifolia) Paraffinum Liquidum Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Eugenol, Geraniol.


Použití

Masážní prohřívající olej používejte maximálně 1-2x denně. Na masírované místo naneste pomocí pumpičky 1 nebo 2 dávky masážního oleje a vmasírujte do pokožky (jedna dávka = 1x plné zmáčknutí dávkovacího spreje).

Pro masáž krku naneste 1x dávku, pro masáž zad 2x dávku. Pro masáž kůže v oblasti kotníku, kolene, kyčle, hýždě, ramene, lokte nebo zápěstí použijte 1 dávku.


Upozornění

Chraňte před kontaktem s očima, sliznicemi a poškozenou pokožkou. Nepoužívejte pro děti do 3 let. Nepoužívejte olej na zraněnou pokožku, na obličej, na sliznice a do očí. Nedotýkejte se očí a sliznic před řádným umytím rukou po aplikaci přípravku. Uložte na chladném a suchém místě mimo sluneční záření. Po použití ihned opět lahvičku řádně uzavřete.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.