Kosmetika

Allnature Epsomská sůl dárkové balení 4x250 g

Značka: ALLNATURE

Allnature Epsomská sůl v dárkovém balení ve čtyřech variantách. Připravte si relaxační koupel s vůní bylinek, která pomůže uvolnit svaly a odbourat stres.

295
Doprava zdarma

O produktu: Allnature Epsomská sůl dárkové balení 4x250 g

50123724

Úvod

Epsomská sůl do koupele v dárkovém balení ve čtyřech variantách: Allnature Epsomská sůl s levandulí 250 g, Allnature Epsomská sůl s heřmánkem 250 g, Allnature Epsomská sůl s mateřídouškou 250 g, Allnature Epsomská sůl s vitamínem C 250 g. Epsomská sůl je minerální sůl, která obsahuje vysoké množství přírodní formy hořčíku a síranu. Připravte si relaxační koupel s vůní bylinek, která pomůže uvolnit svaly a odbourat stres. Vitamin C vzpruží Vaši pokožku a přispěje k její regeneraci.

Hlavní vlastnosti:

  • zajistí příjemnou relaxaci
  • teplá koupel s Epsomskou solí pomůže uvolnit svaly
  • vitamin C přispívá k regeneraci pokožky

Složení

Síran horečnatý heptahydrát – hořká sůl MgSO4x7H2O, (levandule sušený květ, mateřídouška sušená nať, heřmánek pravý sušený květ, vitamín C).


Použití

Koupel v Epsomské soli: Napusťte vanu teplou vodou a přisypte Epsomskou sůl. Na každých 25-30 kg Vaší váhy připadá 0,5 hrnku (1dcl) Epsomské soli. Na koupel si vyhraďte alespoň 40 minut. Dojde tak k maximální eliminaci toxinů a absorbování minerálů z vody.


Upozornění

Neužívejte vnitřně. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Není určeno pro děti do 3 let.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.