Kosmetika

Naturalis Tělový olej po koupeli s meduňkou Krasomila BIO 100 ml

Značka: NATURALIS
Produktová řada: Semante by Naturalis

Přírodní péče o pokožku s mandlovým olejem, meduňkou a levandulí. Skvěle hydratuje pokožku, zlepšuje její elasticitu a podporuje regeneraci.

NAVÍC Naturalis Smoothie Čokoláda + Chilli BIO 180 g Při nákupu 2 ks produktů značky Naturalis získáte NAVÍC Naturalis Smoothie Čokoláda + Chilli BIO 180 g za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
185
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Naturalis Tělový olej po koupeli s meduňkou Krasomila BIO 100 ml

50122601

Úvod

Přírodní péče o pokožku s mandlovým olejem, meduňkou a levandulí. Naturalis Tělový olej po koupeli Krasomila skvěle hydratuje pokožku a rychle se vstřebává. Je tvořen rostlinnými oleji v BIO kvalitě, které jsou bohaté na vitaminy, mastné kyseliny. Zlepšují vláčnost a elasticitu pokožky a podporují její regeneraci. Naturalis Tělový olej po koupeli s meduňkou Krasomila BIO obsahuje 100% přírodní složky a je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku. Certifikovaná přírodní kosmetika. Vhodné pro vegany.

Výsledek:

  • zlepšuje vláčnost a elasticitu pokožky
  • skvěle hydratuje pokožku a snadno se vstřebává
  • obsahuje pouze přírodní složky
  • vhodné pro vegany
  • BIO kvalita – CPK


Složení

Slunečnicový olej, mandlový olej, makadamový olej, levandulová silice, extrakt z meduňky, vitamin E. Hliníkový recyklovatelný obal v krásném designu dokonale chrání přípravek před vlhkostí, prachem a světlem.


Použití

Používejte podle potřeby ke každodenní péči o pleť po koupeli či sprchování. Tělový olej naneste na pokožku a vmasíruje. Poté opláchněte vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.