Kosmetika

Neostrata REPAIR Cellular Restoration anti-aging noční krém 50 g

Značka: NEOSTRATA
Produktová řada: Skin Active

S anti-age komplexem AHA/PHA kyselin a peptidů. Neostrata REPAIR Cellular Restoration pomáhá redukovat vrásky a pigmentové skvrny, přispívá ke zpevnění pleti.

1 250
Ušetříte 19%

Původní cena:  1 550 Kč  ·  sleva 300 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1550 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Neostrata REPAIR Cellular Restoration anti-aging noční krém 50 g

50122855

Úvod

Anti-aging krém s účinnou kombinací peptidů, extraktu z ovocných kmenových buněk a komplexu AHA/PHA kyselin. Neostrata REPAIR Cellular Restoration byl vyvinut k omlazení, a obnovení spodních vrstev pokožky. Poskytuje komplexní regenerační péči o zralou pleť pro zlepšení jejího vzhledu. Při pravidelném používání vyhlazuje jemné linky a pomáhá redukovat vrásky, přispívá ke zpevnění pleti. Pigmentové skvrny ustupují a pleť se rozjasňuje. Obsažené antioxidanty z hroznových jader Chardonnay a borůvek slouží jako ochrana proti stárnutí pokožky vlivem zátěžových faktorů životního prostředí.

Výsledek:

  • viditelně redukuje jemné linky a vrásky, zpevňuje pleť *
  • redukuje tmavé skvrny**
  • zlepšuje strukturu pokožky

Složení

Komplex AHA/PHA (kyselina glykolová – AHA), gluconolacton (PHA) a kyselina maltobionová (PHA), peptidy. Kmenové buňky z jablka, extrakty ze semen hroznů, acai, borůvek a granátového jablka, olej z damašské růže.


Použití

Krém používejte každý den na očištěnou pleť obličeje a krku. Při používání tohoto vysoce účinného přípravku může nastat přechodné olupování nebo mravenčení. Pokud jsou tyto pocity nepříjemné, snižte frekvenci použití na každý druhý den až do přizpůsobení pokožky. U citlivé pleti používejte každý druhý den po dobu 2 týdnů, poté jednou denně.


Upozornění

Přípravek obsahuje alfa hydroxy kyselinu (AHA), která může zvýšit citlivost pokožky vůči slunečnímu záření a zejména možnost jejího spálení. Z tohoto důvodu je nutné současně používat sluneční ochranný faktor, nosit ochranné oblečení a omezit pobyt na slunci, a to ještě týden po ukončení používání tohoto produktu.

Dbejte na to, aby přípravek nevnikl do očí. Při zasažení očí důkladně vypláchněte vodou. Pokud se objeví vyrážka nebo podráždění, přerušte používání přípravku. Nepoužívejte na poškozenou pokožku. V případě požití přípravku vyhledejte lékařskou pomoc. Uchovávejte mimo dosah dětí!

*Viditelně redukuje jemné linky a vrásky, zpevňuje pleť – po 16 týdnech používání krému NEOSTRATA® SKIN ACTIVE. Reference: Journal of Drugs in Dermatology, December 2012. **Redukuje tmavé skvrny – po 16 týdnech používání krému NEOSTRATA® SKIN ACTIVE. Reference: Poster presented at the Orlando Dermatology Aesthetic & Clinical Conference, Orlando, FL, January 13-16, 2012.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.