Kojenecká výživa pokračovací

BEBA COMFORT 2 HM-O tekutá 500 ml

Značka: BEBA
Produktová řada: COMFORT
5.0

Pokračovací mléčná výživa pro kojence od ukončeného 6. měsíce. BEBA COMFORT 2 HM-O tekutá je nová výživa od Nestlé připravená pro každou situaci.

75

Cena za 100 ml: 15,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BEBA COMFORT 2 HM-O tekutá 500 ml

50124058

Úvod

Pokračovací mléčná výživa pro kojence od ukončeného 6. měsíce. BEBA COMFORT 2 HM-O tekutá je nová výživa od Nestlé připravená pro každou situaci – pro pohodlné noční krmení, pokud jste na cestách či jste nuceni svěřit péči o dítě někomu jinému. Prémiové složení batolecího mléka obsahuje oligosacharidy 2´FL strukturou identické oligosacharidům mateřského mléka.

Nová tekutá forma mléčné výživy pro okamžité podání obsahuje:

  • oligosacharidy 2´FL – oligosacharidy strukturou identické s těmi v mateřském mléce
  • podpora imunity – vitamíny A, C, D* se podílejí na normálním fungování imunitního systému
  • Optipro® – speciální proces k získání směsi bílkovin s cílem přiblížit se mateřskému mléku

Složení

Pitná voda, odtučněné MLÉKO, LAKTÓZA, rostlinné oleje (slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, řepkový, nízkoerukový, slunečnicový), sušená SYROVÁTKA, sušený výrobek MLÉČNÉ SYROVÁTKY, minerální látky (vápenaté soli kyseliny citronové, citronan draselný, chlorid vápenatý, sodné soli kyseliny fosforečné, draselné soli kyseliny fosforečné, hořečnaté soli kyseliny citronové, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinečnatý, síran měďnatý, síran manganatý, jodid draselný, selenan sodný), emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), olej z mikrořas Schizochytrium sp., směs 2’FUKOSYLLAKTOSY/DIFUKOSYLLAKTOSY, L-fenylalanin, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-a-tokoferyl-acetát, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, retinyl-acetát, thiamin-monintrát, pyridoxin-hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin), L-isoleucin, L-leucin, LAKTO-N-TETRAOSA, SODNÁ SŮL 3’SIALYLLAKTÓZY, L-tryptofan, L-histidin, L-threonin, SODNÁ SŮL 6’SIALYLLAKTÓZY, L-valin. Upozornění pro alergiky: obsahuje MLÉKO a SÓJU. Alergeny jsou vyznačeny velkými písmeny.


Použití

  • Před přípravou kojenecké výživy si umyjte ruce.
  • Láhev, uzávěr a savičku důkladně vymyjte a vyvařte 5 minut.
  • Výživu před použitím důkladně protřepte.
  • Do láhve nalijte množství podle tabulky dávkování
  • Do výživy nic nepřidávejte, ani ji neřeďte. Je připravené k přímému použití.
  • Po každém použití obal důkladně uzavřete a skladujte v chladničce.
  • Láhev s výživou ohřejte ve vodní lázni.
  • Ověřte vyhovující teplotu připravené výživy.
  • Připravujte vždy jen 1 dávku a ihned krmte.
  • Neuchovávejte nedojedené porce.


Upozornění

Potravina pro zvláštní výživu kojenců starších 6. měsíců do ukončeného 12. měsíce. Má být součástí smíšené a vyvážené stravy, nemá se používat jako náhrada mateřského mléka během prvních 6 měsíců. Rozhodnutí o zahájení podávaní příkrmů, včetně výjimky z pravidla věku 6 měsíců, by mělo být přijímáno jen na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy a farmacie a v závislosti na individuálních potřebách kojence. Dohlédněte na hygienu prvních zoubků. Pro zdraví kojenců je důležité dodržovat návod na přípravu a uvedená doporučení.

Důležité upozornění: Pro výživu kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou, mateřské mléko. Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let dítěte. Přechod na kojenecké mléko má i zvýšené finanční a sociální dopady oproti kojení. Vždy mějte na paměti, že rozhodnutí přestat kojit může být nevratné.

*V souladu s požadavky legislativy jako všechna kojenecká mléka.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.