Kosmetika

Fs DNA Revital gift set Emulsion 30 ml + Pure Wrinkle 125 ml

Značka: FS

Kosmetický balíček s peptidy pro redukci mimických vrásek. Obsahuje FS DNA Revital Emulsion 30 ml + FS Pure Wrinkle čisticí gel s kmenovými buňkami.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Fs DNA Revital gift set Emulsion 30 ml + Pure Wrinkle 125 ml

50123532

Úvod

Kosmetický balíček s obnovující a vyhlazující péčí pro zralou pleť. FS DNA Revital gift set obsahuje FS DNA Revital Emulsion 30 ml + FS Pure Wrinkle čisticí gel s kmenovými buňkami proti mimickým vráskám 125 ml jako dárek ZDARMA.

Peptidy a kmenové buňky pro zmírnění mimických vrásek

  • FS DNA Revital Emulsion obsahuje spojení peptidů a aktivních látek z kmenových buněk pro obnovu a revitalizaci pokožky. Peptidy přináší pleti intenzivní regenerační účinek a významně podporují redukci mimických vrásek. Obsažená kyselina hyaluronová v lipozomové formě hraje důležitou roli při udržování pevnosti a pružnosti pokožky. UV filtru SPF 25 chrání před škodlivými dopady slunečních paprsků, které mívají na stárnutí kůže také značný podíl. DNA Revital Emulsion je řešení vhodné pro unavenou a vnějšími vlivy poškozenou pokožku.

  • FS Pure Wrinkle je čistící gel s peptidy a kmenovými buňkami pro zmírnění mimických vrásek. Účinně a šetrně čistí pokožku tváře od make-upu a každodenních nečistot a zároveň klade velký důraz na zachování pružnosti pokožky. Peptidy mají obdobný účinek jako botulotoxinové injekce a snižují výskyt mimických vrásek. Kolagen a elastin pak ošetřují strukturu pokožky a podporují její pružnost.


Použití

  • FS DNA Revital Emulsion: Aplikujte krouživou masáží na čistou a suchou pokožku. Přípravek je vhodný pro denní použití, protože obsahuje ochranný faktor SPF 25. Pro dosažení viditelných výsledků používejte tuto emulzi ráno. Vhodné pro ženy i muže.
  • FS Pure Wrinkle: Krouživou masáží aplikujte gel na mokrou pokožku, čímž ho dostanete i do hlubších vrstev pokožky. Po použití opláchněte tvář vlažnou vodou a následně ji osušte. Přípravek používejte dvakrát denně, ráno a večer.

Upozornění

Před prvním použitím otestujte přípravek nanesením malého množství na vnitřní stranu předloktí, abyste se vyhnuli alergické reakci a vyčkejte 24 hodin. Pokud pocítíte podráždění nebo zvýšenou citlivost, přestaňte přípravek používat. Zabraňte styku s očima! Pokud se přípravek dostane do očí, ihned je vypláchněte vodou a osušte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.