Zdravotnické prostředky

Adenol Dárkové balení sprej + kapky + aromalampa

Značka: ADENOL

Dárkové balení přípravků proti chrápání, které Vám i Vašim blízkým vrátí nerušený spánek. Obsahuje Adenol kapky a Adenol sprej do hrdla + aromalampu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Adenol Dárkové balení sprej + kapky + aromalampa

50123537

Úvod

Dárkové balení přípravků proti chrápání, které Vám i Vašim blízkým vrátí nerušený spánek. Adenol je přípravek zamezující chrápání*. Chrápání způsobuje vzduch proudící nosní nebo ústní dutinou. Jsou-li tkáně ve spánku povoleny, vibrují a kmitají v proudu vzduchu, který pak přechází přes hrtanovou příklopkou do průdušnice. Adenol proti chrápání obsahuje rostlinné oleje a extrakt ze sójového lecitinu ve speciálním poměru. Tyto látky způsobují silné překrvení a napětí na povrchu tkání hrdla, a tak proudící vzduch nepůsobí hlasité zvuky. Balíček obsahuje Adenol kapky a Adenol sprej do hrdla + aromalampu.

Hlavní vlastnosti:

  • zabraňuje hlasitému chrápání
  • použité oleje a lecitin zvlhčují stěny sliznice
  • sprej má dlouhodobý účinek a příjemnou chuť
  • kapky zanechávají v ložnici čerstvou, balzámovou vůni
  • z rostlinných extraktů a éterických olejů

Dávkování

Adenol kapky: 2-3 kapky Adenolu nakapejte na čistý kapesník, přiložte k nosu a několikrát hluboce vdechněte. 4-5 kapek Adenolu nakapejte také na polštář. Pro ty, kteří spí na zádech může být účinné použití na pyžamo v blízkosti obličeje. Používejte těsně před spaním. Přípravek po odpaření nezanechává skvrny.

Adenol sprej: 1-2 vstříknutí denně. Stříkněte sprej do hrdla na zadní část krku. Používejte těsně před spaním. Použití přípravku Adenol sprej do hrdla je účinnější s přípravkem Adenol kapky proti chrápání.


Složení

Adenol kapky: Mentha piperita – máta peprná, Eucalyptus globulus – eukalyptus, Rosmarinus officinalis – rozmarýn lékařský, Thymus vulgaris – mateřídouška, Citrus limonum – citrón, extrakt ze slupky plodů, Citrus sinensis – pomeranč, Cymbopogon nardus – citrónová tráva, Levandula angustifolia – levandule lékařská, Citrus reticulata – mandarinka, Ocimum basilicum – bazalka pravá, Coriandrum sativum – kariandr setý, Cupressus sempervirens – cypřišek podporuje normální stav cévního systému, Melissa officinalis – meduňka lékařská, Illicum verum – anýz hvězdicovitý, menthol.

Adenol sprej: Extrakt sojového lecitínu (fosfatidylcholin 35% – je součástí membrány u všech buněk lidského organismu. Především nervové buňky vyžadují velké množství fosfatidylcholinu na zachovávání vlastní struktury a fyziologických funkcí. Fosfatidylcholin zprostředkovává stimuly přicházející do mozku (i během spánku), jakož i vysílané z mozku). Mentha piperita – máta peprná, Eucalyptus globulus – eukalyptus, Rosmarinus officinalis – rozmarýn lékařský, Citrus limonum – citrón, extrakt ze slupky plodů, Citrus sinensis – pomeranč, Cymbopogon nardus – citrónová tráva, Citrus reticulata – mandarinka, Coriandrum sativum – kariandr setý, Cupressus sempervirens – cypřišek podporuje normální stav cévního systému, Illicum verum – anýz hvězdicovitý, menthol, olivový olej.


Upozornění

Adenol kapky: Přípravek nepoužívejte u dětí mladších 3 let. Adenol by neměli používat osoby přecitlivělé na některou z obsažených složek přípravku. Je potřeba zabránit přímému vniknutí přípravku do očí. Uchovávejte mimo dosah dětí! Adenol sprej: Výrobek je určený pouze pro dospělé. Adenol by neměli používat osoby přecitlivělé na některou z obsažených složek přípravku. Je potřeba zabránit přímému vniknutí přípravku do očí. V případě těhotenství se před použitím poraďte se svým lékařem. Adenol sprej do hrdla působí na hluk při chrápání, nepředstavuje léčbu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

*V Itálii provedené klinické testy jednoznačně prokázaly účinnost přípravku. V 50 % případů chrápání skončí již první noc, u 20 % po 2-3 dnech a u 29 % po 10-15 dnech.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.