Doplněk stravy

Abfarmis Vitamín D3 + K2 4000 IU + MK7 30 tablet

Značka: ABFARMIS

ABFARMIS Vitamín D3 4000 IU + K2 - MK7 obsahuje kombinaci vitaminu K2 a vitaminu D3, který je důležitý pro zdravé kosti a zuby i Vaši imunitu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Abfarmis Vitamín D3 + K2 4000 IU + MK7 30 tablet

50123904

Úvod

Kombinace vitaminů D3 a K2 pro zdravé kosti a zuby. Vitamin D3 je přirozeně se vyskytující forma vitaminu D. Účinky těchto vitaminů se navzájem potencují. 

Hlavní složky: 

  • vitamin D3 (cholekalciferol) příznivě ovlivňuje normální stav kostí, svalů a zubůa je nezbytný pro správnou funkci imunitního systému, přispívá k normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu
  • vitamin K2 ve formě MK7(menachinon) je důležitý zejména pro udržení normálního stavu kostí a normální srážlivosti krve

Dávkování

Užívejte 1 tabletu denně s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Vitamín D3 (cholekalciferol), Vitamín K2 (menachinon), plnidla: mikrokrystalická celulóza, fosforečnan vápenatý, protispékavé látky: oxid křemičitý, stearan hořečnatý.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.