Kosmetika

Diet Esthetic Vit Vit hlemýždí pleťový krém 50ml

Krém dodává pleti pružnosti a mladistvý vzhled. Zároveň pleť regeneruje a vyživuje. Je vhodný pro smíšenou až mastnou pleť, na každodenní použití.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Diet Esthetic Vit Vit hlemýždí pleťový krém 50ml

50076725

Úvod

Přírodní krém s hlemýždím extraktem Vit Vit obsahuje speciální recepturu, která v sobě skrývá vysoce koncentrované proteiny získané z hlemýždího slizu. Tyto látky spolu s dalšími přírodními ingrediencemi účinně regenerují a vyživují pleť. Krém jedinečným způsobem stimuluje syntézu kolagenu i elastinu v pleti, dodává jí pružnost, pevnost a mladistvý vzhled. Rychle a účinně odstraňuje vrásky i drobné linky a dokonale pleť vyhlazuje.

Pleťový krém Vit Vit má jemnou konzistenci, která okamžitě po nanesení pleť osvěžuje a do hloubky hydratuje. Po pravidelném používání redukuje vznik pigmentových skvrn, pleť nádherně sjednotí, vyhladí všechny nerovnosti i jizvičky po akné. Antibakteriální, protizánětlivé a hojivé účinky krému pomáhají pleti v boji proti akné, vyrážkám a zánětům.

Přípravek zanechává pleť jemnou, hladkou a nádherně zářivou. Krém s hlemýždím extraktem dodává pleti hloubkovou hydrataci a účinně ji chrání proti vnějším škodlivým vlivům. Jeho šetrné složení obsahuje 100 % přírodních složek, neobsahuje žádné parabeny, minerální oleje ani jiné dráždivé látky. Přípravek byl dermatologicky testován a schválen, ale nebyl nikdy testován na zvířatech.

Je určen pro všechny typy pleti, včetně citlivé nebo problematické. Bohaté složení krému Vit Vit obsahuje glycerin, který zajišťuje hydratační rovnováhu pleti a pečující výtažky z aloe vera, které pleť zklidní a příjemně zvláční. Proteiny z hlemýždího slizu pleť posilují, zpevňují a dodávají jí přirozenou obranyschopnost. Výtažky z citronu pleť zjemňují, stahují rozšířené pleťové póry a regulují tak její nadměrné maštění. Přípravek obsahuje celou řadu vitaminů a důležitých minerálů, které hrají nezastupitelnou úlohu v péči o pleť. Přírodní krém Vit Vit pleť důkladně regeneruje, dodává jí svěží mladistvý vzhled a zanechává ji přirozeně krásnou.

Účinné látky:

Výtažky z hlemýždího slizu Helix aspersa – dodávají pleti pružnost, vláčnost, hydrataci a výživu, účinně stimulují syntézu kolagenu a elastinu v pleti.

Extrakty z aloe vera – pleť zklidňují, zvláčňují a dodávají jí hedvábnou jemnost.

Glycerin – zajišťuje v pleti dlouhodobou hydratační rovnováhu.

Allantoin - urychluje regeneraci pleti, podporuje hojení jizviček a odstraňuje z pleti infekce, má zvláčňující účinky.

Ananasový extrakt – působí protizánětlivě, odstraňuje vrásky a dodává pleti svěžest.

Výtažky z hroznového vína – účinně posilují pleť, mají protizánětlivé účinky, dodávají pleti hydrataci a pružnost.

Minerály – dodávají pleti pevnost, přirozenou pružnost, mají vliv na zpomalení stárnutí pleti.

Vitaminy - chrání pleť před škodlivými vnějšími vlivy.

Výtažky z citronu – stahují rozšířené pleťové póry, zesvětlují pigmentové skvrny, předchází vzniku akné, vyhlazují vrásky a posilují obranyschopnost pleti.

Ovocné výtažky – celkově pleť hydratují, posilují a chrání proti volným radikálům.

Typ pleti: Pro všechny typy pleti, zejména pro mastnou pleť s výskytem akné.  

Použití: Aplikujte každé ráno i večer na čistou a suchou pleť obličeje a krku. Jemně krém vmasírujte.

Objem: 50ml


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.