Doplněk stravy

Alavis Maxima TIME Lock 60 kapslí

Značka: ALAVIS
Produktová řada: Maxima

ALAVIS MAXIMA TIME Lock obsahuje unikátní směs aminokyselin, patentované směsi Actiful® (z pomeranče a granátového jablka), D-ribosy a kotvičníku, který dodává tělu energii.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Alavis Maxima TIME Lock 60 kapslí

50123972

Úvod

Zdravé stárnutí a aktivní životní styl. Přípravek Alavis Maxima TIME Lock obsahuje směs aminokyselin, patentované směsi Actiful® (z pomeranče a granátového jablka), D-ribosy a kotvičníku. Ocení ho zejména starší osoby, kondiční i profesionální sportovci. Díky svému složení příznivě ovlivňuje vitalitu, přináší aktivitu a pomáhá oddálit stárnutí.

Hlavní složky:

  • Tribulus terrestris (Kotvičník zemní) se po staletí tradičně užívá v Číně a Indii. Pozitivně ovlivňuje funkci pohlavních orgánů a hormonální aktivitu, přispívá k normální funkci močové soustavy (močení), dodává tělu energii a příznivě ovlivňuje svalový tonus.
  • Actiful® je směs extraktu z plodů pomerančovníku čínského (Citrus sinensis) a sušeného granátového jablka (Punica granatum L.). Dužina plodů pomerančovníku je bohatá na vlákninu, polyfenoly, flavonoidy, karotenoidy, vitamin C a další vitaminy a minerály, jako jsou např. draslík, vápník a hořčík. Plody obsahují flavonoidní glykosid hesperidin. Granátová jablka jsou bohatá na základní vitaminy s antioxidačním účinkem, minerály, stopové prvky a aminokyseliny.
  • L-citrulin je neesenciální aminokyselina, která je důležitá pro řadu biologických pochodů v těle, v ledvinách se přeměňuje na L-arginin.
  • L-arginin patří mezi 20 základních aminokyselin podílejících se na tvorbě proteinů, základních stavebních jednotek svalů. Lidské tělo si tuto aminokyselinu dokáže vyrobit i samo, ale ne v takovém množství, které je potřebné při nadměrné zátěži svalů u sportovců.
  • D-ribosa je základním stavebním kamenem ATP (adenosintrifosfátu).

Dávkování

Dospělí užívají ráno a večer 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím vody. Lze užívat i během dne.


Složení

L-citrulin 500 mg, Actiful® 300 mg, D-ribosa 200 mg, L-arginin 150 mg, Kotvičník (min.50 % protodioscinu) 50 mg ve dvou kapslích.

L-citrulin 250 mg, Actiful® [směs extraktu z plodů pomerančovníku čínského - Citrus sinensis (standardizováno na obsah min. 65 % hesperidinu) a sušeného granátového jablka - Punica granatum L., nosič: maltodextrin] 150 mg, hydroxypropylmethylcelulosa, D-ribosa 100 mg, L-arginin 75 mg, protispékavá látka (fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý, talek), extrakt z plodů kotvičníku zemního (Tribulus terrestris L., standardizováno na obsah min. 50 % protodioscinu; nosič: maltodextrin) 25 mg, barvivo (oxid titaničitý) v jedné kapsli.


Upozornění

Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Pokud v jednom dni konzumujete doplňky stravy obsahující D-ribosu, další potraviny obsahující D-ribosu by se již neměly používat. Balení obsahuje kapsli s absorbentem vlhkosti - NEKONZUMOVAT!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.