Drogerie

Tierra Verde Čisticí písek z mýdlových ořechů dóza 500 g

Tierra Verde Čisticí písek z mýdlových ořechů dóza pro snadné čištění keramických, porcelánových, chromovaných, nerezových a sklokeramických povrchů.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značky Tierra Verde v libovolné kombinaci získáte nejlevnější kus za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
105
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Tierra Verde Čisticí písek z mýdlových ořechů dóza 500 g

50154636

Úvod

Zajistěte si bezchybně čistou domácnost. Tierra Verde Čisticí písek z mýdlových ořechů dóza pro snadné čištění keramických, porcelánových, chromovaných, nerezových a sklokeramických povrchů v kuchyni i koupelně. Základem čisticího prášku je mletý vápenec, jedlá soda a prášek z mýdlových ořechů. 

Hlavní vlastnosti:

  • pro snadné mytí a čištění
  • odmašťuje a rozpouští nečistoty
  • s vůní pomerančové silice

Složení

> 30 % mletý vápenec, hydrogenuhličitan sodný (soda bicarbona); 5-15 % prášek z mýdlových ořechů v bio kvalitě; < 5 % přírodní pomerančová silice (obsahuje parfém limonene, pomeranč sladký ext. - může vyvolat alergickou reakci)


Použití

Prorazíme otvor vyznačený na víčku balení. Prášek nasypeme na vlhkou houbičku, utěrku či drátěnku a nečistotu přiměřenou silou mechanicky odstraníme. Po vyčištění povrch důkladně opláchneme vodou. V případě potřeby postup opakujeme.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Nespotřebovaný obsah odstraňte do komunálního odpadu. Použitý obal po důkladném vyprázdnění odevzdejte do tříděného odpadu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.