Dentální hygiena

Tierra Verde Kartáček na zuby soft 1 ks

Produktová řada: Mama Natura

Tierra Verde Kartáček na zuby soft je speciálně určený pro šetrnou, ale zároveň důkladnou každodenní péči o Váš chrup. Je lehký a příjemný na dotek.

59
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Tierra Verde Kartáček na zuby soft 1 ks

50123775

Úvod

Bambusový zubní kartáček, který je speciálně určený pro šetrnou, ale zároveň důkladnou každodenní péči o Váš chrup. Hlavice kartáčku perfektně splňuje nároky moderního designu a díky pečlivě vyvíjené ergonomii se v ústní dutině dostane i do hůře přístupných míst. Tierra Verde Kartáček na zuby soft je lehký, příjemný na dotek a na umyvadle působí velmi esteticky. Díky bambusovému kartáčku se vyhnete použití nerozložitelných plastů, čímž přispějete ke snížení zbytečného odpadu. Až Vám kartáček doslouží, lze jeho hlavu ulomit a vyhodit do směsného odpadu. Rukojeť patří do kompostu nebo ji můžete znovu využít. Například jako jmenovku na záhony.

Hlavní vlastnosti:

  • důkladně čistí zuby a odstraňuje zubní plak
  • ve skvělém moderním designu
  • lehký a příjemný na dotek

Složení

Tělo kartáčku je vyrobeno z bambusu Moso. Štětiny jsou vyrobeny ze 100% nylonu. Obsahují podíl rostlinného materiálu, ale stále nejsou 100% rozložitelné.


Použití

Kartáček doporučujeme obměňovat pravidelně po 3 měsících. Správný čas výměny kartáčku poznáte podle toho, že se jeho vlákna začnou štěpit.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.