Drogerie

Tierra Verde Pomerančový odmašťovač sprej 750 ml

Tierra Verde Pomerančový odmašťovač sprej účinně odstraňuje povrchové nečistoty a mastnoty, inkoust i všudypřítomné otisky prstů.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značky Tierra Verde v libovolné kombinaci získáte nejlevnější kus za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
125
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Tierra Verde Pomerančový odmašťovač sprej 750 ml

50154638

Úvod

Toužíte po dokonale čisté domácnosti? Tierra Verde Pomerančový odmašťovač sprej účinně odstraňuje povrchové nečistoty a mastnoty, inkoust i všudypřítomné otisky prstů. Zbaví Vás také skvrn na kobercích a podlahách. Neutrální pH odmašťovače je vhodné i pro mramorové povrchy.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje veškeré nečistoty i mastnotu
  • vhodný také pro mramorové povrchy
  • s krásnou citrusovou vůní

Složení

< 5 % pomerančové terpeny, neionické tenzidy, anionické tenzidy, d-limonene. 


Použití

Pomerančový čistič nastříkejte na ošetřovaný povrch a setřete. Při velkém znečištění nechte působit několik minut. Odmašťovač můžete použít i na skvrny na prádle, předem ale otestujte stálobarevnost textilu.


Upozornění

H319 Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice. PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO (224 919 293; 224 915 402) nebo lékaře. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Uchovávejte obal těsně uzavřený. Skladujte při teplotě 5 – 30 °C. Likvidace: Nepoužitý výrobek odevzdat ve sběrně nebezpečného odpadu. Znečištěný obal po důkladném vyprázdnění vyčistit několikrát výplachem vody a poté je možné jej odložit do nádob pro sběr komunálního odpadu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.