Drogerie

Tierra Verde Prací gel levandule 2 l

Produktová řada: Yellow & Blue

Tierra Verde prací gel je vhodný především pro praní běžně znečištěného barevného prádla v ruce i v pračce. Jeden litr gelu vystačí až na 33 pracích dávek.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značky Tierra Verde v libovolné kombinaci získáte nejlevnější kus za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Tierra Verde Prací gel levandule 2 l

50123793

Úvod

Gel pro šetrné praní barevného prádla ovoněný příjemnou levandulovou silicí. Tierra Verde Prací gel levandule je vhodný především pro praní běžně znečištěného barevného prádla v ruce i v pračce. Základem gelu je extrakt z mýdlových ořechů v biokvalitě. Prací gel z mýdlových ořechů je vhodný i pro praní dětského oblečení a barevných látkových plen. Jeden litr gelu vystačí až na 33 pracích dávek.

Hlavní vlastnosti:

  • pro praní především barevného prádla 
  • vhodný i pro praní dětského oblečení
  • s příjemnou levandulovou vůní

Složení

5-15 % uhličitan sodný; < 5 % extrakt z mýdlových ořechů, chelatační činidlo (EDDS), silikát, denaturovaný líh, xanthanová guma, přírodní levandulová silice (lavandula intermedia, obsahuje parfém: linalool), benzoan sodný


Použití

  • Ruční praní – cca 15 ml na prací lázeň.
  • Praní v pračce – 30 ml (objem uzávěru lahve) na prací várku (4-5 kg prádla).
  • Při větším znečištění prádla – plošně zašpiněné prádlo před samotným praním necháme odmočit: rozpustíme 1-2 lžíce prášku Puer v teplé vodě a prádlo necháme namočené nejlépe přes noc.
  • Při tvrdé vodě – použijeme nejlépe změkčovač vody nebo dávku pracího gelu zvýšíme až na 60 ml.
  • Na bílé prádlo – přidáme 1-2 lžíce bělícího prášku Puer.

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Nespotřebovaný obsah zřeďte vodou a vylejte do kanalizace. Použitý obal po důkladném vypláchnutí odevzdejte do tříděného odpadu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.