Kosmetika

Physicians Formula Rosé All Day Set & Glow Brigtening Rose pudr a balzám 2v1

Produktová řada: Rosé All Day

Rosé All Day Set & Glow je rozjasňující pudr a balzám s výtažkem z damašské růže. Jemné mikroperličky zachycují a změkčují okolní světlo a prosvětlí každý tón pleti.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu minimálně 3 produktů značky Physicians Formula v libovolné kombinaci získáte levnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
499
Doprava zdarma

O produktu: Physicians Formula Rosé All Day Set & Glow Brigtening Rose pudr a balzám 2v1

50123362

Úvod

Dovolte světlu vstoupit do Vaší pleti! Physicians Formula Rosé All Day Set & Glow je rozjasňující pudr a balzám s výtažkem z damašské růže. Jemné mikroperličky zachycují a změkčují okolní světlo a prosvětlí každý tón pleti. Obsahuje plody kakadu plums a goji bohaté na antioxidanty – goji je nejbohatší zdroj vitamínu C ze všech druhů ovoce. Růžová voda pomáhá zklidnit pokožku. Pudr výborně fixuje make-up, zvlhčující balzám přidává jas Vašemu líčení. Pro všechny typy pleti včetně citlivé. Vhodné i pro vegany

Výsledek:

  • sjednocuje tón pleti
  • rozjasní mdlou pleť a kryje jemné linky
  • fixuje make-up

Physicians Formula Rosé All Day Set & Glow Brigtening Rose pudr a balzám 2v12


Složení

Zklidňující růžová voda, plody kakadu plums, plody goji, zpevňující složky.


Použití

Lehce napudrujte tvář a krk. Pro dosažení rovnoměrnější aplikace nezapomeňte přebytečný prášek ze štětce oklepat. Chcete-li ještě více zkrášlit Váš vzhled, použijte rozjasňující balzám a malé množství naneste špičkami prstů na lícní kosti, horní oblast nosu, střed očních víček a do ďolíčku nad rty. Můžete používat samostatně nebo přes make-up.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.