Zdravotnické prostředky

3M Spofaplast 183 Náplasti na kuří oka s kyselinou salicylovou 70x12,5 mm 6 ks

Značka: 3M
Produktová řada: Spofaplast

3M Spofaplast 183 Náplasti na kuří oka pomáhají odstraňovat kuří oka, zmírňují bolest, uvolňují tlak a jsou vhodné i na ztvrdlou kůži. Obsahují kyselinu salicylovou.

89
Ušetříte 23%

Původní cena:  115 Kč  ·  sleva 26 Kč

Nejnižší cena před slevou: 115 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: 3M Spofaplast 183 Náplasti na kuří oka s kyselinou salicylovou 70x12,5 mm 6 ks

50121453

Úvod

Náplasti na kuří oka s kyselinou salicylovou změkčují kuří oka a ztvrdlou kůži. Zmírní vaši bolest, uvolní tlak a díky vylepšenému tvaru (větší lepící plochy) výborně drží na svém místě a dokonale přilne k pokožce. Náplast pomáhá kuří oka účinně a bezpečně odstraňovat. Přináší okamžitou úlevu. Dlouhodobé používání náplasti brání přístupu vzduchu, kůže měkne a lze ji snadno odstranit. Odstranění kuřího oka usnadňuje také náplň kroužku s kyselinou salicylovou a kyselinou mléčnou, saponiny, terpeny a kopaivským balzámem. Balení obsahuje náplasti o velikosti 70 x 12 mm (6 ks).

Hlavní výhody:

  • snížením tlaku přináší okamžitou úlevu
  • chrání před odřením
  • mírní tlak a bolest
  • změkčují ztvrdlou kůži
  • výborně drží

Použití

Náplast aplikujte na čistou a suchou pokožku přímo na místo postižení. Náplast používejte do okamžiku, než bude kuří oko odstraněno, maximálně však 10–14 dní. Každou náplast přikládejte cca na 24 hodin. Po ukončení léčby lze odstranit střední část kuřího oka koupelí chodidel v teplé vodě se solí a mýdlem. Jestliže se během léčby u pokožky projeví přecitlivělost a zarudlost, počkejte s použitím dalších náplastí.


Upozornění

Pouze k vnějšímu použití. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na kyselinu salicylovou a na jakoukoliv jinou složku náplasti. Nepoužívejte na otevřené rány a poraněnou pokožku.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.